Categorii
Intrebari de la cititori

Pret manopera pentru constructie casa in Focsani, Vrancea

Buna ziua,
As dori un pret pentru manopera pentru o casa de 180 mp construiti, parter plus mansarda.
Sunt din Focsani, Vrancea.
Vreau o echipa serioasa!


Intrebare de la Silvia, pe adresa redactiei: Pret manopera pentru constructie casa in Focsani, Vrancea.

21 de răspunsuri la “Pret manopera pentru constructie casa in Focsani, Vrancea”

Buna ziua. Va pot realiza lucrarea pe care o doriti, atit in faza „la rosu” cit si in faza „la cheie”. Pentru a dezvolta discutia, va propun sa avem o convorbire la tel; 0745315725 , sau la adresa ; cavas33@yahoo.ro Cu deosebita consideratie, cavas.

Buna ziua , suntem din bucuresti, craiova si arad , executam lucrarile pe tot teritorul romaniei , fiindca nu sunt firme cu calitate in toate romania.

Detinem de un nr de echipa peste 60 de calificati , care is desfasoara activitatea chiar si in Franta si Germania.

Avand experienta de Franta , Belgia, Germania ,echipele noastre sunt invatati sa lucreze cu lalitate .

Pentru o oferta la lucrare dnv. sunati la nr de tel 0766298899
la Constantinescu_011@yahoo.com

Buna ziua
Referitor la intrebare dumneavoastra este putin complicat sa dai un pret manopera deoarece nu ati specificat cum sunt desfasurati acei 180 mp ,partier si mansarda ? numai partier?aceste amanunte conteaza.In al doilea intro constructie de 180mp se pote baga 6tone de fier sau se pote baga si 12 tone de fier dpinde de structurist pe ce risc seismic face calcul. acoperisul pote fi in doua ape sau in patru sau mai multe depinde de model si preferinta . Sant amanunte foarte necesare pentru a putea da un pret aprocsimativ. O casa se pote realiza si cu bani multi si cu bani putin depinde cu cine lucrez incepand de la proiectare si pana la final. Depinde cu cine lucrez si seriozitatea de care da dovada pentru detali sunati la 0757315176 sau email verdes_mircea68@yahoo.it si o sa va ajut fara nici o pretenti fara a va cere nimic in schimb. Foarte multi oameni cad in capcane din care nu mai pot sa iasa si mie sincer imi pare rau.
Cu respect Mircea Verdes Maramures

Buna ziua,trimiteti ,va rog planurile pe adresa:binian.construct@yahoo.com si va vom face o oferta de pret.Putem spune ca in functie de materialele folosite constructia la rosu pentru casa din Focsani,ar putea costa intre 26000 si 37000 de euro.Mai exact am putea spune dupa vizualizarea documentatiei.

Buna ziua.Un pret corect se poate face in baza documentatiei si eventual in ce zona a localitatii se afla terenul pe care se va construi.Am experienta de peste 30 ani din care aproape 10 ani in Venezia Italia.Tel.0721569210 si e-mail neaguvasile1966@yahoo.com.

Buna ziua,revin la solicitarea de a trimite documentatia pe adresa: binian.construct@yahoo.com pentru a va intocmi un deviz de oferta chiar si pentru manopera.Un pret dat in euro/mp este o absurditate practicata de amatori ce nu reflecta realitatea.

BUNA ZIUA DOAMNA SILVIA. PRETUL MANOPEREI PE CARE VI-L PROPUN ESTE INTRE 30-45 EURO/MP SUPRAFATA CONSTRUITA ,IN RAPORT DE COMPLEXITATEA STRUCTURII INTERIOARE, INCLINATIA TERENULUI, COMLEXITATEA SARPANTEI . DACA ATI FI FOST DE ACORD SA AVEM O CONVORBIRE LA tel; 0745315725 sau cavas33@yahoo.ro AS FI PUTUT SA VA PROPUN O OFERTA MAI CONCRETA. Cu stima, CAVAS.

buna ziua putem ancepe lucrarea cu 32 euro partea fundatie cota zero, si partea urmatoare parter, 25 la rosu putem discuta alex 0722148503

Buna ziua D.na Silvia.Referitor la constructia pe care doriti sa o faceti va propun 28 euro pe m.p.Daca doriti sa avem o discutie va rog sa ma contactati.Cu stima.

Buna seara d-na Silvia
Aveti mare grija pe mana cui va dati banii ! In nici un caz nu va complicati cu acest VERDES MIRCEA .Eu am facut aceasta greseala iar acum sunt oblogat sa daram toata casa !
Nu are nimic comun nici cu meseria de constructor dar nici din punct de vedere moral !Este o mare lichea , doar banii multi il intereseaza !

Vezi Laurentiu sau cine esti sa nu fi inauntru cand demolezi casa sa cada pe tine.Lasa si tu un nr de telefon sa te sune oameni sa se convinga ca ce scri este adevarat. Lasa si tu o adresa unde este casa pote cineva este interesat sa vada casa.Daca nu faci astea nimeni nu o sa te creada si atunci te chinui de pomana.Eu de cand mam intors din italia in luna iunie 2013 am construit 5 case si toti beneficiari san foarte multumiti.Daca nu lasi un nr de telefon inseamna ca minti cu nerusinare si o sa rog administratorul Casa Dex sa iti respinga comentariul.Iti doresc un craciun fericit dupa cum spui adevarul.

Rog administratorul Casa Dex daca acest individ ZIS LAURENTIU daca nu lasa un nr de contact sau o adresa de email sa i se respinga comentariile deoare ce duce lumea in eroare.Eu m-am intors in tara in luna iunie 2013 si am construit 5 case si nici de cum nu am construit la acest LAURENTIU.Toti beneficiari mei sant foarte multumiti de munca mea MULTUMESC CASA DEX

Da ,Verdes, ai ”construit’ la Constanta , la Galati , la Bucuresti dar peste tot pe unde ai fost ti-ai batut joc de banii oamenilor ! Daca esti atat de corect ar trebui sa fii apreciat de proprietarii caselor nu sa-ti atribui tu singur tot felul de calitati pe care nu le ai ! Arata-le oamenilor facturele de la cele 5 case unde ai lucrat , alfel o sa fii chemat sa dai socoteala pt cele peste 50 0000 EURO pe care le-ei incasat fara sa platesti impozite! Sau poate ne dai adresele de la aceste case, sa ascultam adevarul de la pagubitii care au avut incredere in tine si pe care i-ai dezamagit !

lAURENTIULE TIE UNDE TIAM CONSTRUIT IN GALAT IN CONSTANTA SAU IN BUCUREST
Pana nu o sa lasi o adresa de email sau un nr de tel.esti=cu0

Buna seara, as vrea sa construiesc in aceasta vara o casa cu mansarda cu amprenta la sol de 12.2 pe 8 cuprins terasa.As vrea sa stiu cat ma costa mana de lucru la rosu fara materiale.Casa se va construi in jud Vrancea la Campuri .

Antentie mare la acest CAVAS 0745315725 , sau la adresa ; cavas33@yahoo.ro Colibasu este excroc. nu termina nimic, va ia banii si fuge. spuneti la toti sa nu mai lucreze nimeni cu excrocii astia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *