Categorii
Intrebari de la cititori

Preturi constructor casa la rosu si la cheie langa Bacau

Pret de la constructor pentru o casa P + M maxim 120 mp in total, in Gheraiesti Bacau, la rosu si la cheie?
Multumesc anticipat!


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Preturi constructor casa la rosu si la cheie langa Bacau.

15 răspunsuri la “Preturi constructor casa la rosu si la cheie langa Bacau”

Buna ziua. Pentru a va prezenta o oferta de pret pwntru lucratea solicitata, ar fi necesar sa-mi transmiteti pe internet schitele din proiectul de executie, la adresa cavas33@yahoo.ro Daca nu aveti proiectul, astept detalii despre casa la tel; 0745315725 , sau lasati nr. dvs. de telefon pentru a va suna eu. PROBABIL VA VOI PREZENTA CEA MAI AVANTAJOASA OFERTA. Cu stima, CAVAS. 0745315725

Buna ziua domnule Mircea. !! Nu am primit de la dvs. schtele din proiect, nu m-at contactat telefonic, trebuie sa inteleg ca ati ales constructorul ?? Cu stima, CAVAS. 0745315725

Buna ziua!Vreau sa construiesc o casa,de 9metri pe6,interior (salon,bucatarie,baie,si sus doua camere si o baie.Specific ca fundatia,e gata turnata in pamant.Cat ma Costa cu materialele mele??Sau ale dvoastra??Multumesc..

Buna ziua,m-ar interesa sa-mi spuna cineva cat m-ar costa de renovat o casa din anii 69 casa are 114,88 mp.la tara,cat ma costa cu materialele mele?sau ale dumneavoastra?va multumesc.

Un pret corect se poate stabili numai la fata locului. case la rosu/cheie, instalatii electrice/sanitare etc. nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Va pot renova casa totul cap coada dar un pret exact se poate stabili la fata locului.Santem din jud.Teleorman daca v-am trezit intewresul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

buna ziua,cat m-ar costa autorizatia pt demolarea renovarea unei case,refacanda aceiasi schita a casei ma cost mai putin care sunt beneficiile?si cat mar cost mana de lucru in afara de materialele dvs,si cat m-ar costa cu materialele dvs,si in cate luni ar fi gata casa la rosu?
va multumesc.

Buna ziua,as dori sa stiu cat m_ar costa constructia unei case parter cca 100 m patrati la cheie,langa bacau,as dori un pret estimativ,dupa va pot trimite si proiectul,multumesc anticipat.

Buna ziua .
M-ar interesa si pe mine cheltuielele pentru ridicarea unei case pe 80mp utili:
-pret manopera rosu
De preferat cat mai multe detalii (materiale ,alte costuri)
Multumesc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *