Categorii
Intrebari de la cititori

Preturi constructor casa la rosu si la cheie langa Bacau

Pret de la constructor pentru o casa P + M maxim 120 mp in total, in Gheraiesti Bacau, la rosu si la cheie?
Multumesc anticipat!


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Preturi constructor casa la rosu si la cheie langa Bacau.

15 răspunsuri la “Preturi constructor casa la rosu si la cheie langa Bacau”

Buna ziua. Pentru a va prezenta o oferta de pret pwntru lucratea solicitata, ar fi necesar sa-mi transmiteti pe internet schitele din proiectul de executie, la adresa cavas33@yahoo.ro Daca nu aveti proiectul, astept detalii despre casa la tel; 0745315725 , sau lasati nr. dvs. de telefon pentru a va suna eu. PROBABIL VA VOI PREZENTA CEA MAI AVANTAJOASA OFERTA. Cu stima, CAVAS. 0745315725

Buna ziua domnule Mircea. !! Nu am primit de la dvs. schtele din proiect, nu m-at contactat telefonic, trebuie sa inteleg ca ati ales constructorul ?? Cu stima, CAVAS. 0745315725

Buna ziua!Vreau sa construiesc o casa,de 9metri pe6,interior (salon,bucatarie,baie,si sus doua camere si o baie.Specific ca fundatia,e gata turnata in pamant.Cat ma Costa cu materialele mele??Sau ale dvoastra??Multumesc..

Buna ziua,m-ar interesa sa-mi spuna cineva cat m-ar costa de renovat o casa din anii 69 casa are 114,88 mp.la tara,cat ma costa cu materialele mele?sau ale dumneavoastra?va multumesc.

Un pret corect se poate stabili numai la fata locului. case la rosu/cheie, instalatii electrice/sanitare etc. nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Va pot renova casa totul cap coada dar un pret exact se poate stabili la fata locului.Santem din jud.Teleorman daca v-am trezit intewresul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

buna ziua,cat m-ar costa autorizatia pt demolarea renovarea unei case,refacanda aceiasi schita a casei ma cost mai putin care sunt beneficiile?si cat mar cost mana de lucru in afara de materialele dvs,si cat m-ar costa cu materialele dvs,si in cate luni ar fi gata casa la rosu?
va multumesc.

Buna ziua,as dori sa stiu cat m_ar costa constructia unei case parter cca 100 m patrati la cheie,langa bacau,as dori un pret estimativ,dupa va pot trimite si proiectul,multumesc anticipat.

Buna ziua .
M-ar interesa si pe mine cheltuielele pentru ridicarea unei case pe 80mp utili:
-pret manopera rosu
De preferat cat mai multe detalii (materiale ,alte costuri)
Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *