Categorii
Intrebari de la cititori

Recomandari firme constructii in Constanta pentru casa 80 mp

Doresc sa-mi costruiesc o casa de 80 m2 la cheie, cat ma costa? Imi puteti recomanda o firma de constructii care lucreaza in judetul Constanta?


Intrebare de la Vasilica, pe adresa redactiei: Recomandari firme constructii in Constanta pentru casa 80 mp.

7 răspunsuri la “Recomandari firme constructii in Constanta pentru casa 80 mp”

Buna ziua . Suntem o firma cu activitate in toata Romania si Franta.
Daca doriti niste detalii , un pret estimativ sau alte informatii despre serviciile noastre ne puteti vizita site-ul , unde veti avea la dispozitie poze si multe altele. 3d4940f143.mfirma.ro/lista-de-preturi.html
Serviciile noastre nu numa ca va ofera un pret bun , ci si serviciile noastre cu aparate de ultima moda, care ne ajuta sa prescurtam timpul de executie.

Cand va hotarati , va asteptam apul pe nr de 0766298899 cea ce este scris si pe site.
O zi buna.

Buna ziua. Reprezint o firma din Constanta , care va poate executa lucrarea solicitata. Am refacut multe lucrari executate de mesteri cu ” recomanrari”. Nu va luati dupa tot felul de recomandari date de nespecialisti si de diletanti intr-ale constructiilor. Daca va intereseaza o oferta a manoperei ,rog trimiteti-mi schitele din proiectul de executie, precum si detatii despre categoriile de finisaje si instalatii pe care le doriti. Putem stabili si o intrevedere daca doriti. Cu stima, CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

Buna ziua ,ma numesc dulici sunt seful de echipa specializata in domeniul constructiilor civile ,case la cheie ,la rosu in functie de dorinta clientului.Mentionez faptul ca lucram impreuna de mai multi ani unde avem terminate mai multe proiecte.Ma pute/ti contacta la nr.de tel.0769346117.va multumesc

Buna ziua.Ca urmare a cererii de oferta solicitata de dvs.ne-ar face o deosebita placere sa va trimitem oferta noastra privind executia instalatiilor sanitare,termice si electrice sau partiale privitoare la proiectul dvs. de constructie.Dorim sa mentionam ca suntem parteneri Romstal ceea ce ne obliga ca oferta pe care va vom face sa fie cat se poate de mult in avantajul dumneavoastra.
In cazul in care credeti ca colaborarea noastra este posibila,va asteptam sa ne contactati pe adresa de mail instalatiicomplete@yahoo.com sau la telefon 0726.050661.

Buna ziua. Am deja fundatia facuta (125 de m pătrați). Cat ma costa finalizarea construcției cu materialele dumneavoastra la rosu? Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *