Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa construiesc o casa parter 55 mp si etaj, in Galati. Caut firma

Buna ziua vreau sa construiesc o casa in orașul Galați cu 1 etaj + pod, parterul 55 m si etajul 55 m + un balcon. Mă interesează o firma care poate sa înceapă lucrarea din martie – începutul lui aprilie, am actele depuse in primărie si aștept autorizația de construcție. Si mă interesează ca lucrarea sa se realizeze in maxim 3 luni. Vreau sa știu si la ce preț/m2 se poate realiza lucrarea.


Intrebare de la Alex, pe adresa redactiei: Vreau sa construiesc o casa parter 55 mp si etaj, in Galati. Caut firma.

14 răspunsuri la “Vreau sa construiesc o casa parter 55 mp si etaj, in Galati. Caut firma”

Pentru realizarea unei case cu suprafetele furnizate de dumnevoastra, la cheie, cu placa izolata sub parter, zidarie din blocuri ceramice, placa peste parter, tavan din grinzi izolat peste etaj,cu preturi medii la parchet, gresie, faianta, pretul pe mp este de 325 euro/mp. Imi puteti trimite proiectul pe mail, si va vom trimite un exemplar din deviz.
intotdeauna lucram pe baza de deviz, contract, garantie.
Este posibil ca din deviz, functie de particularitatile casei pretul sa fie mai mic.
Deasemenea, devizul furnizeaza, informatii complete despre materiale, manopera, graficul de lucrari.
Daca sunteti interesat de un pret real,asteptam sa ne contactati pe adresa de mail, aduncaalex@gmail.com sau perodicom@yahoo.com.
Va vom trimite o oferta care nu va angajaza cu nimic.

Buna ziua domnule Alex. Sint disponibil in martie pentru a va executa lucrarile. Pentru a va prezenta o oferta de pret a manoperei in stadiul „la rosu” , rog trimiteti-mi citeva schite din proiectul de executie {fundatie, plan parter, plan etaj, plan sarpanta} Daca nu puteti trimite schitele, rog comunicati-mila telefon datele necesare. ; 0745315725 cavas33@yahoo.ro Cu stima, CAVAS

Buna ziua , noi va oferim 69 €/ mp la cheie .
Iar casa va fi gata in mai scurt timp decat cel afisat.
Pt alte detalii la constantinescu_011@yahoo.com sau pe 0766298899
Puteti sa ne vizionati siteul : Alma-em.ucoz.com

Buna ziua,
Noi va putem garanta cel mai mic pret in combinatia CALITATE-PRET,RAMANE DECAT SA MA CONTACTATI SI TOTUL ESTE ROZOLVAT,
CU STIMA,TUDOR
TEL 0740189710

Buna ziua!Un pret corect se poate da dupa studiul proiectului ,trebuie sa specificati ; din caramida BCA tigla ceramica tabla lindab ,la finisari zugraveli stucco veneziano, antico veluto gresie portelenata ,samaltuita, marmura granit etc in vederea colaborari nu ezitati sa sunati 0787808087 Email viorelm69@yahoo.it ca sa reusiti in 3 luni trebuie sa aveti o buna organizare Cu stima si respect!

Buna ziua sunt administratorul unei societati de constructii din Braila si daca mai este de actualitate anuntul dumneavoastra trimiteti o copie dupa proiect pe livasconstruct@yahoo.com si o sa incerc sa va raspund in cel mai scurt timp.Pentru mai multe relatii ma gasiti la 0723170276;0746265727.Cu respect Vasile

Buna ziua suntem o societate comerciala din Harghita executam case din lemn.
Sa poate finaliza o case din lemn in doua luni jumate, la cheie. Daca va interesaza trimiteti un proiect sa putem face un deviz.
email gerendahazak@freemail.hu
nr.tel.0744207743. Cu stima.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *