Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa fac o izolatie in felul urmator. Este ok?

Am o camera din lemn si un perete din ciment. La interior si la exterior este cu lambriu, la jumate are grinzi de 15 cm grosime, intre peretele de ciment si lambriu este distanta de 30 cm. Pot sa il plachez cu polistiren de 10 cm? Ca nu ma lasa vecinu sa il plachez pe exterior. Si pe restul peretilor vreau sa pun vata de 10 cm si polistrien de 5 cm si osb peste si peste osb polistiren de 5 cm. Este ok cum zic? O sa am mucegai cu peretele de beton daca pun polistiren pe interior?


Intrebare de la Costi, pe adresa redactiei: Vreau sa fac o izolatie in felul urmator (polistiren, OSB si vata). Este ok? O sa am mucegai?

3 răspunsuri la “Vreau sa fac o izolatie in felul urmator. Este ok?”

Daca te speri sa nu ai probleme cu mucegaiul pe pereti care vrei sa-i izolezi (pereții de beton trag unezeala ?)cel mai indicat ar fi sa il ventilezi ….. CEAU

lucrurile nu sunt chiar asa de complicate…peretele dinspre vecin il puteti izola,cu vata minerala si rigips pe structura metalica, la interior,
ceilalti pereti care sunt in curtea dumneavoastra, daca nu sunt tencuiti, aplicati osb, peste care realizati o termoizolatie cu polistiren.
Alexandru, SC Perodicom SRL, aduncaalex@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *