Categorii
Intrebari de la cititori

Casa la rosu in Tulcea, o vreau la cheie, caut echipa

Am casa in Babadag, judetul Tulcea, este la rosu dar are acoperisul pus, geamurile si usile exterioare. O vreau la cheie, caut o echipa sau firma serioasa. E construita pe o suprafata de 50 mp plus mansarda. Daca puteti sa-mi dati si un pret aproximativ.


Intrebare de la Sandu, pe adresa redactiei: Casa la rosu in Tulcea, o vreau la cheie, caut echipa.

5 răspunsuri la “Casa la rosu in Tulcea, o vreau la cheie, caut echipa”

Buna ziua. Pentru a va prezenta o oferta de pret a lucrarii „la cheie”, rog sa-mi comunicati ; ce tip de instalatie termica preferati; din ppr, din cupru, din henco, ce tip de centrala termica, ce tip de instalatie electrica preferati- mono, tri , su senzori, cite puncte lumina doriti.; cite puncte de consum apa are casa,; interior tencuit+glet+var ?, stuco venetiano ? rigips ? grosime sape ?; ce tip de usi interioare si cite ? ce tip de izolatii interioare doriti si pe ce suprafete? ;ce finisaje doriti la scara interioara?; ce parchet doriti, dim lemn masiv, laminat , triplustratificat, din bambus? ; ce suprafete de faianta doriti? ce suprafata de gresie, {montata in romburi, drept, cu chenare }? ce pret de cumparare sa aiba faianta -gresia? ce pret de cumparare sa aiba parchetul ? izolatia exterioara sa fie cu polistiren expandat ? extrudat? vata bazaltica? -fatada finisata cu var?, cu tencuiala decorativa? soclul casei placat cu ce ?; scarile de acces ce supratete au ,si cu ce doriti sa fie placate ? etc, etc, etc, tel; 0745315725 cavas33@yahoo.ro Cu multa stima, cavas.

firma e din vrance adjud daca vreti ,noi ne deplasam sa exzecutam lucrarea 70 € mp sau pe faze de lucrare , instalatie lectrica ,sanitara si termica , tencuiala ,glet , faianta si gresia ,parchet laminat ,montaj de usi ,mobila de bucatarie , mabila in parete ,fatada cu polistiren ,adesiv si plasa ,si decorativa ,asteptam raspunsu si va multumin .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *