Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Casa la rosu in Tulcea, o vreau la cheie, caut echipa


Am casa in Babadag, judetul Tulcea, este la rosu dar are acoperisul pus, geamurile si usile exterioare. O vreau la cheie, caut o echipa sau firma serioasa. E construita pe o suprafata de 50 mp plus mansarda. Daca puteti sa-mi dati si un pret aproximativ.


Intrebare de la Sandu, pe adresa redactiei: Casa la rosu in Tulcea, o vreau la cheie, caut echipa.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Tulcea:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

cavas in ianuarie 15th, 2015

Buna ziua. Pentru a va prezenta o oferta de pret a lucrarii „la cheie”, rog sa-mi comunicati ; ce tip de instalatie termica preferati; din ppr, din cupru, din henco, ce tip de centrala termica, ce tip de instalatie electrica preferati- mono, tri , su senzori, cite puncte lumina doriti.; cite puncte de consum apa are casa,; interior tencuit+glet+var ?, stuco venetiano ? rigips ? grosime sape ?; ce tip de usi interioare si cite ? ce tip de izolatii interioare doriti si pe ce suprafete? ;ce finisaje doriti la scara interioara?; ce parchet doriti, dim lemn masiv, laminat , triplustratificat, din bambus? ; ce suprafete de faianta doriti? ce suprafata de gresie, {montata in romburi, drept, cu chenare }? ce pret de cumparare sa aiba faianta -gresia? ce pret de cumparare sa aiba parchetul ? izolatia exterioara sa fie cu polistiren expandat ? extrudat? vata bazaltica? -fatada finisata cu var?, cu tencuiala decorativa? soclul casei placat cu ce ?; scarile de acces ce supratete au ,si cu ce doriti sa fie placate ? etc, etc, etc, tel; 0745315725 cavas33@yahoo.ro Cu multa stima, cavas.

CasaTaMultVisata in ianuarie 15th, 2015

Buna seara
Pentru o posibila colaborare va rugam sa ne contactati telefonic si discutam toate aspectele proiectului si toate dorintele si solicitarile dumneavoastra.
Cu respect si stima,
Echipa „CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

adrian in ianuarie 15th, 2015

manopera finisaje la cheie 80 euro mp. Adrian 0720424045.adriancapraru16@yahoo.com

mihaila viorel in ianuarie 16th, 2015

Daca doriti sa colaboram 0787808087 Email viorelm69@yahoo.itCu stima si respect!

ion gradinaru in ianuarie 27th, 2015

firma e din vrance adjud daca vreti ,noi ne deplasam sa exzecutam lucrarea 70 € mp sau pe faze de lucrare , instalatie lectrica ,sanitara si termica , tencuiala ,glet , faianta si gresia ,parchet laminat ,montaj de usi ,mobila de bucatarie , mabila in parete ,fatada cu polistiren ,adesiv si plasa ,si decorativa ,asteptam raspunsu si va multumin .

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii