Categorii
Intrebari de la cititori

Cat ma costa acoperisul la o casa din 1969?

Casa cu un etaj construita in 1969. Cat ma costa un acoperis complet, fara grinzi de cam 100 m. Daca e posibil faceti-mi oferte?


Intrebare de la Popescu, pe adresa redactiei: Cat ma costa acoperisul la o casa din 1969?

6 răspunsuri la “Cat ma costa acoperisul la o casa din 1969?”

de la 95 lei/mp materiale icluse: astareala, sageac, pazie, folie anticondens, sipca, tabla tip tigla Wetterbest. Exclus demontare invelitoare veche, de vazut si calculat separat. Nu sunt intermediar, lucrez impreuna cu echipa mea. Adrian 0720424045

Dle Popescu,

Nu puteti obtine un pret avand doar intrebarea ridicata. In primul rand, dimensiunea oferita „100 m” nu spune prea multe lucruri. Sunt 100 metri liniari sau 100 mp (patrati). Presupunem ca este cel de-al doilea caz. Este vorba de 100 mp suprafata in plan pe care o acopera (amprenta casei) sau de suprafata desfasurata (care obligatoriu este mai mare)

In al doilea rand, conteaza foarte mult structura aceoperisului: la calcan (o apa), doua ape, trei-patru ape, … aveti lucarne, geamuri sau luminatoare de pod/masarda. Toate aceste aspecte pot dubla pretul atat pentru materiale cat si pentru manopera.

Sper ca nu v-am suparat sau speriat insa nu putem obtine apropiate de realitate punand la indemana date insuficiente. Iar cine va oferteaza o face in necunostinta de cauza.

Sugestie pentru casadex.ro: la lansarea intrebarii sa existe un camp si pentru ridicare documente, imagini. Ar fi foarte utila!

Este o sugestie ok, ne gandim de ceva timp la ea (ridica totusi cateva mici probleme tehnice). Multumim

buna seara va fac o oferta la acoperisul de 100 mp manopera daca este in doua ape este de 4000 de lei mat lemn adica capriori clesti sipci cam 7 8 mc insemnind cam 5000lei si tabla care va costa cam tot 5000 mi de lei cu accesorii cuie de 500 de lei.va informez ca este un pret de 90 la suta real.pt mai multe detalii va rog a ma contacta la nr de tel 0746 726 927 sau 0748 611 275 va multumesc cu stima vasile baies .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *