Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa constructori pentru finalizare casa la cheie in Tulcea

Buna ziua. Sunt din Babadag judetul Tulcea. Am o casa construita la rosu pe o suprafata de 50 mp + mansarda, acoperisul, ferestrele si usile exterioare sunt puse. As dori o echipa de constructori seriosi pentru a o aduce la stadiu cheie. Va rog un pret aproximativ la manopera sau manopera + materiale. Va multumesc.


Intrebare de la Sandu, pe adresa redactiei: Caut echipa constructori pentru finalizare casa la cheie in Tulcea.

6 răspunsuri la “Caut echipa constructori pentru finalizare casa la cheie in Tulcea”

Salut.Santem o echipa de meseriasi din jud.Teleorman foarte seriosi dar dorim ca si dumneavoastra sa fiti serios,daca va intereseaza ne gasti la nr.tel 0769942980.Un pret corect se poate stabili numai la fata locului.O zi buna va doresc.

Stimate Domn suntem din zona . Ma puteti contacta la tel 0733-814.850 . Personal lucrez si construiesc Semineuri cu capacitate mare de incalzire . Dintr-un semineu incalzesc o vila intreaga , inclus Cos de fum sau cuptoare Speciale . Vizionati semineurustic. aaz. ro . Cat despre echipa de Constructii am nevoie de mai multe detalii .

Cu Respect
Marius Trifu

Buna ziua,
Pret manopera finisaj 60 euro mp, discutabil la vederea constructiei.
In momentul de fata sunt in Constanta.
0733 739 838

DACA DORITI O ECHIPA SERIOASA,CU PRETURI REZONABILE SI CU O VASTA EXPERIETA VA STAM LA DISPOZITIE CU MARE PLACERE SI PROFESIONALISM
VA MULTUMESC
CU STIMA SI RESPECT,
TEL 0740189710

suntem o echipa cu multa esperienta in constructii cu multe constructii construite lucrm in toata tara acum suntem in spania caci nu putem lucra in taraaceasta este pagina noastra si numarul de telefon este de 0034617769875.

sintem o firma din vrance adjud ce lucram pe tot teritoriu tari am lucrat si in sapnia pentru a da un deviz ne trebui un proyect de la casa pentru a vede cam cati mp sint de tencuit ,glet ,faianta ,instalatie electrica sanitara si termica ,izolatia exterior am un prieten din babadag ce este insurat aici daca vreti sa ma contactati dorygra_conssrl@yahoo.com 0753690672 cu mult respect si stima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *