Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma pentru constructie casa de vacanta langa Breaza

Caut firma de constructii serioasa pentru constructie casa de vacanta langa Breaza, sat Ocina de Jos, detin proiect de la arhitect si proiect de structura.
Cine este interesat pot trimite proiectul de structura pentru o oferta la rosu, la gri si la cheie. Daca preturile sunt cele ale pietei si ajungem la un acord doresc sa vad si ce case a construit firma respectiva si doresc recomandari de la alti clienti cu care a colaborat.


Intrebare de la Alexandru, pe adresa redactiei: Caut firma pentru constructie casa de vacanta langa Breaza.

18 răspunsuri la “Caut firma pentru constructie casa de vacanta langa Breaza”

Buna ziua. Va pot prezenta recomandarile solicitate, si desigur si dumneavoastra imi veti prezenta recomandari ca sinteti bun platnic, solvabil si serios. Astept schitele din proiect, pe adresa cavas33@yahoo.ro. Cu stima, CAVAS.

Buna dimineata.Suntem interesati de proiectul dvs. pentru executia instalatiilor sanitare,termice si electrice.Pentru achizitionarea materialelor discountul ramane la dvs.Saca este nevoie,va facem si proiectul pentru instalatii.
In speranta unei colaborari,cu consideratie,
Constantin Cristian

instalatiicomplete@yahoo.com

Buna ziua
Aven o experienta de 15 ani in construirea de locuinte in mai multe localitati Pentru intocmirea unui deviz cat mai exact va rog sa trimiteti copie proiect la gmarius69@yahoo.com telefon 0721123300
Putem prezenta constructii

Buna ziua,
Santem o firma din Campina , specializata in constructia de case pe structura lemn , cu un portofoliu semnificativ de realizari publice si private in tara , Franta si Germania.
Ne permitem sa va punem in contact cu toti clientii nostri . Doar ei va pot spune daca merita sa lucrati cu noi sau nu . In zona Campina , avem 6 case realizate .
Daca doriti , putem avea o intalnire . Cu stima Ec Mocanu ghe . 0722235456
m_u_c1992@yahoo.com

Buna Ziua,
Firma noastra executa, cabane, pensiuni si case de vacanta, atat din lemn rotund natural, dar si structura, de asemenea avem executate si case la care parterul este din caramida, in cadre de beton, iar mansarda este ori din lemn rotund, ori structura.de asemenea executam intreaga gama de lucrari
Daca imi veti trimite proiectul pe office@monolitloghomes.ro, si de asemenea cerintele Dvs pentru finisari, va voi putea calcula un pret care v-a fi unul din cele mai bune ca raport calitate /pret. Putem vizita impreuna mai multe case de vacanta executete de noi in tehnologiile descrise
Cu Respect Negot Lucian 0768863799

Interesat de proiectul si intentiile dvs.
Daca sunteti in posesia proiectului (structura si arhitectura) va rog sa trimiteti la cromprest@yahoo.com si in cel mai scurt timp voi intocmii un deviz ferm si o oferta justificativa, avand in vedere o colaborare reciproc avantajoasa si benefica ambelor parti, bazata pe seriozitate si profesionalism.
Detinem toata logistica necesara construirii: popi metalici,cofraje, schele,mai compactor, vibratoare beton, nivele laser,scule electrice, scule de mana, etc.
Deasemenea putem face vizionare chiar in Breaza. Astept cu interes raspunsul dvs, tel.0722904669.

pentru o casa bine gandita cu ideei si incadrarea in bani dv nu ezitati si contactatima 0722148503

Buna seara suntem din jud Harghita construim case din lemn am mai construit in Breaza , Valea Doftanei Predeal , Brasov, si acum avem lucrate in Brasov sa pote vizita! Email. gerendahazazak@freemail.hu
tel; 0744207743.Multumesc!

buna seara sunt o firma din Maramures si sunt interesat de proiectul dvs imi puteti trimmite schita pe adresa f.pop44@yahoo.com sau sa ma contactati la nr de tel 0722196530 va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *