Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma sa construiesc in Galati prin Prima Casa

Buna ziua. Caut firma de constructii in vederea construirii unei case la cheie P + M prin programul PRIMA CASA in orasul GALATI. Casa are amprenta la sol de 80 mp si o suprafata construita de aproximativ 160 mp. Doresc sa stiu estimativ cat ar ajunge construirea unei astfel de case cu materialele firmei si cat ar ajunge doar manopera. Astept oferte pe adresa de E-mail: ardeleanuadrian2006@yahoo.com


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Caut firma sa construiesc in Galati prin Prima Casa.

4 răspunsuri la “Caut firma sa construiesc in Galati prin Prima Casa”

Buna!pretul la manopera la rosu 30 -40 euro dar la cheie trebuie proiectul ptr. a face un pret ,din ce doriti BCA Caramida masarda lemn trebuie discutat. Cu stima si respect!

Firma de constructii civile si industriale, firma Timpuri Noi din Galati ofera servicii complete de constructii de la A la Z:
constructii civile: constructii case, constructii case la rosu, constructii de case la cheie, constructii bca, constructii caramida, constructii din caramida poroterm, constructii structura metalica, constructii beton armat, turnari beton, turnare sape, tencuieli manuale, finisaje interioare, indreptare pereti, constructii finisaje interioare si exterioare, tencuieli fatade etc.

Contact: 0742140905
E-mail: navalici.mihaita@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *