Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma si diriginte de santier pentru constructie casa in Bragadiru

Salutări! Doresc să-mi construiesc o casă în Bragadiru S + P + 1, ST 285mp (50+100+100) + 35 terasa. Cum aleg o firma serioasă pt faza „la roșu”? Cum găsesc un diriginte de șantier competent? Estimativ care ar fi prețul „la roșu”? Mulțumesc!


Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Caut firma si diriginte de santier pentru constructie casa in Bragadiru.

25 de răspunsuri la “Caut firma si diriginte de santier pentru constructie casa in Bragadiru”

Va pot ajuta in privinta constructiei si a materialelor, nu sunt intermediar, lucrez personal cu echipa mea, iar pentru materiale colaborez cu producatori si furnizori seriosi. Preturi informative pentru manopera gasiti peste tot dar costul real al constructiei rezulta din calcule pe baza unui proiect si pe antemasuratori. Gasiti constructori pentru manopera la rosu de la 15 la 40 euro. Pentru informatii suplimentare sunati cu incredere la 0720424045, Adrian.

BUNA ZIUA Pt o oferta cu materiale trimiteti planse proiect,memoriu rezistenta,pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com Prezentam lucrari executate,avem si diriginte sau putem recomanda.Manopera 30-35euromp.PUTEM EXECUTA LUCRAREA LA CHEIE STIMA

Buna ziua. Pentru a va prezenta o oferta de pret a manoperei la rosu, astept schitele din proiectul de executie pe adresa cavas33@yahoo.ro Probabil va voi prezenta cea mai avantajoasa oferta. Daca alegeti constructorul poterivit, nu aveti de ce sa mai platiti diriginte de santier, Pentru mai nulte detalii ,putem vorbi la tel; 0745315725

Buna ziua
Sa putem realiza o oferta va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul:
plansa fundatie; plansa demisol; plansa parter; plansa etaj/mansarda daca este cazul;p lansa invelitoare; plansa sectiunea principala; plansa sectiunea secundara; plansa fatade; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
Asteptam cele solicitate pe e-mail.
Cu respect si stima,
Echipa „CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0742 756576 0767 954857
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

SINTEM O FIRMA DIN VRANCEA O OFERTA LA ROSU ESTE 35-40 € MP AVEM TOATE SCULELE PENTRU CONSTRUCTIE ,SCHELE ,POPI ,COFRAG SI BULDOC , NE DEPLASAM IN TOATA TARA CU MULTA STIMA SI RESPECT DACA DORITI SE NE CONTACTATISINTEM DIPONIBILI PENTRU ORICE NE PUTETI CONECTA dorygra_conssrl@yahoo.com 0753690672 un salut

Buna ziua,
suntem o firma care ofera servicii complete si profesionale in constructii,de la proiectare,ofertare,dirigentie de santier,executie.
Daca sunteti interesata de serviciile noastre ne puteti trimite pe e-mail proicetul tehnic pentru studiul in vederea ofertarii, atat pentru partea de executie cat si pentru cea de dirigentie de santier.
Executia se face de cu logistica proprie si sub stricta supraveghere a maistrului/inginerului coordonator lucrare.
Faptul ca suntem chiar in BRAGADIRU,oate fi considerat un avantaj.

cu stima,
Cristian UNGHEREA

SC.Lazar Total C-tii
OFERA SERVICII DE Proiectare, avize, autorizatii , constructii case – vile la rosu sau la cheie,cu sau fara materiale, dirigintie la cererea beneficiarului , pentru mai multe detalii numai la email.lazar.constructii@gmail.com
Cu stima
Mihai Lazar
0766813228

buna ziua
suntem o echipa cu scule ,transport ,lucram de 15 ani , si executam de la structura pana la cheie , am realizat peste 30 vile la cheie, ultimele 4 anul trecut in Corbeanca ,si avem una in lucru pe jandarmeriei unde le puteti vedea ,,PE VIU ” Se ofera CALITATE ,SERIOZITATE , GARANTIE.
Pretul estimativ este de 6700 euro – casa la rosu.
vlad – 0723 249 738
Daca doriti da-tim o adresa de email sa va trimit poze de la diverse lucrari

Buna ziua!

Locuind si construind in zona v-as putea transfera cu placere si dezinteresat material din cunostintele, obstacolele si solutiile cu care m-am intersectat in timpul santierului (si nu putine).

Daca nu apucam sa vorbim, va incurajez sa continuati cum ati pornit: lucrati cu firme serioase, dirigentie si contract in care sa stipulati cat mai bine detaliile santierului pentru a evita discutiile ulterioare.

Mult succes!

Buna ziua,
Sunt o firma de constructii, destul de competenta pentru anuntul dumneavoastra, intru-cat colaboram si cu un diriginte de santier.
Pretul manopera la rosu 30 euro/mp, iar pentru pretul la materiale va rog sa imi trimiteti proiectul sau ne putem vedea.
0768 138 258

Buna seara, Domnilor! Va multumesc pentru mesaje, intentii, sugestii! Este prima data cand o discutie pe forum imi este utila.

buna seara ma numesc vasile baies si as dori sa va spun un pret la mat si manopera despre suprafata dv unde am construit anul trecut aceeasi suprafata care ma dus la 36000 de euro materiale si manopera pt mai multe detalii va rog a ma contacta la tel 0746 726 927 sau 0748 611 275 va multumesc.

Buna Seara , as putea sa recomand cu incredere un diriginte de santier foarte serios care m-a ajutat pe mine cand mi -am facut casa. Pentru a ti da mai multe detalii despre diriginte te rog sa suni/ sau msg la nr de telefon 0723581063 si iti pot trimite datele respectivei persoane de contact sa discutati la telefon toate informatiile de care ai nevoie.

Buna ziua,

Ce ati facut pana la urma? Cuma iesit casa? Ar trebui sa fie aproape gata.

Si eu as vrea sa ma mut la casa. Sotul meu, inginer constructor si diriginte, tine mortis sa o construiasca el. Eu, pentru a evita multe neplaceri, prefer sa cumpar una deja facuta, cu toate problemele mai mult sua mai putin evidente.

Ati gasit o varianta optima, cu firme organizate, care sa respecte termenele de executie, pretul agreat, calitatea asteptata, si cu diriginti implicati?

Ce a fost bine, ce a fost mai neplacut, dar remediabil?

Multumesc pentru timp.

puteti sa-mi scrieti si la mrl_enache@yahoo.com daca nu vreti sa postati aici!

Reprezint o firma care asigura servicii de dirigentie complete, management de proiect si consultanta in constructii.
Gasiti datele de contact pe site
dirigintedesantier-responsabiltehnic.blogspot.ro/

Succes!

Va oferim servicii de dirigentie de santier, management de proiect, intocmirea cartii Constructiei. Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru vascons.ro.

Buna ziua!
Intamplator am dat peste intrebarea Dvs legata de dirigintele de santier!
Nu va recomand sa lucrati cu un diriginte de santier pe care vi-l recomanda firma de constructii care va realizeaza lucrarea .
De cele mai multe ori sunt intelegeri intre constructor si diriginte astfel incat nr vizitelor sa fie cat mai mici iar verificarile diminuate.
Stabiliti un nr de vizite si rapoartare cu poze si verificari la cantitatile de lucrari precum si la situatii deoarece niciodata proiectantii nu dau cantitatile corect (mai mari sau mai mici).

Eu astfel lucrez si evit sa fiu recomandata de catre constructorul care executa lucrarea pentru ca a fii la mijloc intre Constructor si Beneficiar nu se potriveste cu interesele strict ale Beneficiarului pe care le reprezint.

A, si va recomand a nu lua diriginte de varsta inaintata (nu am nimic cu experienta dansilor insa au coordonat lucrari prea mult intr-un anume „stil” si in plus utilizeaza cu greu tehnologia din ziua de azi).

Va doresc o zi buna !
Pentru orice informatie va stau la dispozitie la emailul : mihaela.cosei@gmail.com

BUNZ ZIUA
SANTEM CONSTRUCTORI CU EXPERIENTA EUROPEANA
NE INTERESEAZA LUCRAREA DV.
PRETUL NOSTRU ESTE DE 35E M2 DAM GARANTIE PTR ORICE LUCRARE

ANCEPEM LA COMANDA
REL 0726644272
DRAGOS TABIRCA
d.tabirca@yahoo.co

VASCONS si ASOCIATII va ofera servicii complete de dirigentie de santier, consultanta in constructii, project management.
Compania noastra are ca obiectiv satisfacerea cerintelor clientilor prin executarea lucrarilor la nivelul de calitate planificat, in bugetul alocat si la cele mai inalte standarde.
Obligatia noastra este sa va reprezentam interesele prin asigurarea verificarii, realizarii corecte a executiei lucrarilor de constructii.

Va reprezentam interesele in perioadele de:
· pregatire a executarii lucrarilor;
· in timpul executiei lucrarilor;
· receptia lucrarilor;
· dupa receptia la terminarea lucrarilor.
Va propunem sa ne transmiteti solicitarile viitoare fie in format electronic, fie in cadrul unei intalniri, prin intermediul careia sa va putem prezenta si posibilitatile de colaborare.

Va stam la dispozitie pentru detalii!
Echipa VASCONS SI ASOCIATII
tel.0728603424
pers. de contact Stanciu Vasilica
e-mail: vasconssrl@gmail.com

Buna seara ! Suntem echipa de fierari -betonisti cu PFA(toate actele in regula),dorim colaborarea cu diriginte de santier /inginer in tot judetul Constanta. Avem experienta atat in tara cat si in Germania. Oferim cantitate si calitate maxima . Detalii: bogdan_sweet18@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *