Categorii
Intrebari de la cititori

Caut o firma sa construiesc in judetul Galati o casa, amprenta 80 mp

Buna ziua. Doresc sa construiesc in jud Galati o casa cu amprenta de 80 mp la sol, parter + acoperis. Caut o firma sau echipa meseriasi care sa-mi faca o oferta de pret pentru manopera la rosu si la gri.
Multumesc. Pentru detalii va rog sa utilizati adresa de mail enache_marius@ymail.com sau 0745566111.


Intrebare de la Enache, pe adresa redactiei: Caut o firma sa construiesc in judetul Galati o casa, amprenta 80 mp.

4 răspunsuri la “Caut o firma sa construiesc in judetul Galati o casa, amprenta 80 mp”

Salut numai scrie tel.ca te zapoceste cei din zona ca in zona aceea sunt toti constructoriiiiii buniiii si eftiniii,sper sa-i gasesti pe placul tau sa lucrezi numai cu oameni in virsta acolo la tine par mai seriosi,ai grija,

sintem o firma din vrance adjud un pret estimativa fara sa vad proiectu la rosu 35-40 € m2 si la gri40-45€ mp dar pretu se stabileste numai dupa ce se vede proiectu cu stima ne puteti contacta dorygra_conssrl@yahoo.com 0753690672

Firma de constructii civile si industriale, firma Timpuri Noi din Galati ofera servicii complete de constructii de la A la Z:
constructii civile: constructii case, constructii case la rosu, constructii de case la cheie, constructii bca, constructii caramida, constructii din caramida poroterm, constructii structura metalica, constructii beton armat, turnari beton, turnare sape, tencuieli manuale, finisaje interioare, indreptare pereti, constructii finisaje interioare si exterioare, tencuieli fatade etc.

Contact: 0742140905
E-mail: navalici.mihaita@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *