Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Caut oameni care sa refaca fatada unei case vechi de 150 ani


Casa familiei mele are vechime de peste 150 ani si are fatada din lemnarie cu geamuri in marea majoritate a suprafetei. Lemnul s-a strins si nu mai asigura etanseitate, deci aceasta fatada trebuie renovata radical. Cum pot gasi oameni priceputi sa refaca in lemn si geamuri?


Intrebare de la Mia, pe adresa redactiei: Caut oameni care sa refaca fatada unei case vechi de 150 ani.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Mihai Lazar in ianuarie 2nd, 2015

Buna ZIUA DOAMNA MIA,
PENTRU O LUCRARE DE RENOVARE CASA,LUCRATI NUMAI CU O FIRMA CARE VA DA SI GARANTIA PRIN CONTRACT. NU A-TI SPECIFICAT UNDE ESTE LUCRAREA, ZONA.
CU STIMA

Gigi in ianuarie 2nd, 2015

Buna ziua d-na Mia.Lucrati cu firme dar verificati muncitori daca au calificarile necesare(scoli profesionale,liceu inclusiv facultate de constructii) si mare atentie la tepari.

CasaTaMultVisata in ianuarie 2nd, 2015

Buna ziua doman Mia.
Pentru o colaborare contactati-ne telefonic.
Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

DAN LUPAN in ianuarie 3rd, 2015

Buna ziua,

Tinand cont de vechimea casei si materialul din care este facuta fatada lucrarea va fi complexa. Inainte de orice va sugerez sa contactati un spcialist cu experienta in restaurare care sa analizeze starea fatadei si sa va propuna solutiile tehnice si materialele cele mai potrivite. In functie de aceste solutii veti ajunge si la un buget. Pasul urmator este cel al gasirii echipei de executie. Oricum, totul trebuie facut in baza unor contracte ferme cu stabilirea unei garantii. Incercati sa evitati „mesterii atotcunoscatori” si foarte ieftini. In cazul restaurarilor este foarte mare pericolul de a arunca pe fereastra sume consistente.
Pentru alte detalii m aputeti contacta la 0722 270 400

Cu stima

STOLERU LUCIAN in ianuarie 3rd, 2015

Buna ziua,
Am inteles ca peretii sunt din grinzi de lemn care au neetanseitati intre ele. Pentru etansare se folosesc tubiri cu spume de poliuretan , ca cele folosite la geamurile termopan.Dupa ce ati facut asta ,procedati la captusirea peretilor cu vata minerala de 100 mm, in sistem ventilat, care va permite sa montati scanduri ,fasonate, lacuite in culori nuc, stejar etc.care va va oferi o imagine placuta de vila rurala sau pensiune.Dupa cum vedeti nu este nici o filozofie! cat despre geamuri este de dorit sa montati termopane maro din plastic sau lemn stratificat, care se vor integra f. frumos in ansamblul arhitectonic! Din nou f. simplu!SUCCES!

Marius in ianuarie 5th, 2015

Buna ziua Putem efectua lucrari de renovare
Pentru mai multe detalii gmarius69@yahoo.com telefon 0721123300

adrian in ianuarie 16th, 2015

va pot ajuta sa recuperati fatada si tamplaria, restaurez cladiri din 1998 si consider ca o astfel de casa nu ar trebui modificata ci restaurata ca element de patrimoniu arhitectural. Adrian Capraru 0720424045. adriancapraru16@yahoo.com

Margescu Alexandru in aprilie 15th, 2015

Va rog sa imi trimiteti pe mail aduncaalex@gmail.com, cateva poze cu fatada, si de mai departe dar si de aproape.
Am restaurat case vechi in diferite variante,chiar va pot trimite cateva poze.
Dupa ce vad pozele trimise de dumneavoastra,sau dupa ce voi vedea casa, va voi putea da un raspuns ferm, pana atunci nu imi pot permite pareri sau angajamente.
Margescu Alexandru, tel 0720088161

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii