Categorii
Intrebari de la cititori

Caut oameni care sa refaca fatada unei case vechi de 150 ani

Casa familiei mele are vechime de peste 150 ani si are fatada din lemnarie cu geamuri in marea majoritate a suprafetei. Lemnul s-a strins si nu mai asigura etanseitate, deci aceasta fatada trebuie renovata radical. Cum pot gasi oameni priceputi sa refaca in lemn si geamuri?


Intrebare de la Mia, pe adresa redactiei: Caut oameni care sa refaca fatada unei case vechi de 150 ani.

8 răspunsuri la “Caut oameni care sa refaca fatada unei case vechi de 150 ani”

Buna ZIUA DOAMNA MIA,
PENTRU O LUCRARE DE RENOVARE CASA,LUCRATI NUMAI CU O FIRMA CARE VA DA SI GARANTIA PRIN CONTRACT. NU A-TI SPECIFICAT UNDE ESTE LUCRAREA, ZONA.
CU STIMA

Buna ziua d-na Mia.Lucrati cu firme dar verificati muncitori daca au calificarile necesare(scoli profesionale,liceu inclusiv facultate de constructii) si mare atentie la tepari.

Buna ziua,

Tinand cont de vechimea casei si materialul din care este facuta fatada lucrarea va fi complexa. Inainte de orice va sugerez sa contactati un spcialist cu experienta in restaurare care sa analizeze starea fatadei si sa va propuna solutiile tehnice si materialele cele mai potrivite. In functie de aceste solutii veti ajunge si la un buget. Pasul urmator este cel al gasirii echipei de executie. Oricum, totul trebuie facut in baza unor contracte ferme cu stabilirea unei garantii. Incercati sa evitati „mesterii atotcunoscatori” si foarte ieftini. In cazul restaurarilor este foarte mare pericolul de a arunca pe fereastra sume consistente.
Pentru alte detalii m aputeti contacta la 0722 270 400

Cu stima

Buna ziua,
Am inteles ca peretii sunt din grinzi de lemn care au neetanseitati intre ele. Pentru etansare se folosesc tubiri cu spume de poliuretan , ca cele folosite la geamurile termopan.Dupa ce ati facut asta ,procedati la captusirea peretilor cu vata minerala de 100 mm, in sistem ventilat, care va permite sa montati scanduri ,fasonate, lacuite in culori nuc, stejar etc.care va va oferi o imagine placuta de vila rurala sau pensiune.Dupa cum vedeti nu este nici o filozofie! cat despre geamuri este de dorit sa montati termopane maro din plastic sau lemn stratificat, care se vor integra f. frumos in ansamblul arhitectonic! Din nou f. simplu!SUCCES!

va pot ajuta sa recuperati fatada si tamplaria, restaurez cladiri din 1998 si consider ca o astfel de casa nu ar trebui modificata ci restaurata ca element de patrimoniu arhitectural. Adrian Capraru 0720424045. adriancapraru16@yahoo.com

Va rog sa imi trimiteti pe mail aduncaalex@gmail.com, cateva poze cu fatada, si de mai departe dar si de aproape.
Am restaurat case vechi in diferite variante,chiar va pot trimite cateva poze.
Dupa ce vad pozele trimise de dumneavoastra,sau dupa ce voi vedea casa, va voi putea da un raspuns ferm, pana atunci nu imi pot permite pareri sau angajamente.
Margescu Alexandru, tel 0720088161

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *