Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culoare sa aleg scaunele pentru un fast food?

Buna. Am un fast food si vreau sa schimb scaunele si nu ma pot decide ce culoare sa fie, rosu ori portocaliu, am parchet laminat culoare natur, lambriuri aceasi culoare si mesele tot culoare natur. Imi puteti oferi ceva idei? Multumesc.


Intrebare de la Constantin, pe adresa redactiei: Ce culoare sa aleg scaunele pentru un fast food?

3 răspunsuri la “Ce culoare sa aleg scaunele pentru un fast food?”

In prima faza, am fost tentata sa va recomand sa alegeti scaune intr-o nuanta inchisa de maro, gandindu-ma la imaginea eleganta a localului pe care ati putea sa o obtineti folosind aceasta combinatie cromatica. Apoi am realizat ca aveti dreptate: rosul si portocaliul sunt recomandate in amenajarea restaurantelor, cantinelor si a diverselor localuri unde se serveste mancare, datorita felului in care aceste doua culori influenteaza apetitul.

In articolul urmator veti gasi informatii mai amanuntite despre impactul culorilor asupra psihicului uman si despre felul in care contribuie la cresterea sau scaderea poftei de mancare: https://www.casadex.ro/2013/06/vrei-sa-slabesti-iata-ce-culori-trebuie-sa-alegi-in-decorarea-bucatariei/

Nu in zadar atat culoarea rosie cat si cea portocalie sau nuantele lor sunt folosite in decorul restaurantelor si in siglele lanturilor mari de fast food ca McDonalds, KFC, Pizza Hut, Burger King si altele.

O nuanta placuta este si caramiziul. Daca veti alege scaune in aceasta nuanta, puteti completa decorul localului dvs cu elemente decorative in nuante de maro inchis (de exemplu, wenge) si vernil.

Noi am opta pentru ambele culori. Atat rosu cat si caramiziu. Depinde insa foarte mult de stilul localului, forma si materialul scaunului. Daca optati pentru material textil, va recomandam rosu ca si culoare predominanta. Totusi mare atentie la cum imbinati culorile si materialele. Totodata va recomandam si folosirea de accesorii si decoratiuni care sa faca ruperea de culoare. Daca ne trimiteti niste fotografii cu spatiul va putem da un sfat mult mai precis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *