Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri manopera constructie casa in Iasi cu materialele mele

Vreau sa ridic o casa de 160 mp, P+M sau P+E, caut constructori si vreau sa stiu cat costa manopera pe mp la rosu cu materialele mele! Constructia casei va fi la 30 km de Iasi. Deasemenea vreu sa colaborez si de un proiect, daca aveti preturi avantajoase si lucratori fara vicii va rog sa raspundeti.


Intrebare de la Ionut, pe adresa redactiei: Costuri manopera constructie casa in Iasi cu materialele mele.

21 de răspunsuri la “Costuri manopera constructie casa in Iasi cu materialele mele”

Buna ziua. Pret manopera la rosu =25-38 euro/mp. suprafata construita Dupa ce voi analiza proiectul, acest pret poate sa scada, sau sa creasca, in raport de complexitatea lucrarii. Astept raspuns, schite din proiect si intrebari la tel; 0745315725 cavas33@yahoo.ro Cu multa stima, CAVAS

Buna seara
Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda; plansa invelitoare; plansa sectiunea principala; plansa sectiunea secundara; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului; specificati din ce se doreste a se realiza constructia: (lemn, caramida, bca, etc … ) etc iar noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul-oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul cu privire la cererea dvs fie ca este vorba despre o constructie la rosu sau la cheie. Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, si tot ce tine de realizarea unei constructii. Efectuam lucrari in toata tara!!!
Cu respect si stima,
Echipa „CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Buna ziua!Pretul informativ ar fi itre 25-40 europe metrul patrat dar trebuie proiect dupa care se poate stabili un pret corect,putem asigura si proiect trebuie saalegeti ce va doriti.Suntem o echipa cu experienta cu lucrari multe in ITALIAsi FRANTA telefon 0787808087 viorelm69@yahoo.it,daca doriti sa colaboram va asteptCu respect!

Buna ziua.
Daca nu va deranjez si eu si daca doriti un deviz manopera ,ar trebui sa imi trimiteti o copie dupa proiect si in ce loc ar trebui construita.In functie de conditiile proiectantului si a structuristului va pot intocmi cit ma exact valoarea manoperei .Va informez ca putem negocia si ca echipa dar si ca firma.

buna ziua eu as putea sa execut lucrarea la pretul de 9000 euro cu cofraje propri astept sa ma contactati 0766889754

Pentru a construi o casa , este necesar mai intai , sa va informati si sa stiti , inainte de toate ,ce va doriti si ce vreti , De asemenea , este de remarcat ca, sunteti intr-o regiune seismica de efect mare , si ca atare , structura de rezistenta va trebui facuta neaparat tanand cont de anumiti parametri !

Pentru detalii tel 0740 504298 sau eco-bioconstruct.ro , pagina de Contact.
Consultanta este gratuita .
In speranta unei colaborari ulterioare ,
Cu stima ing. Georges S.

Bună seara,
Vă putem oferi o ofertă-manoperă de 38400 ron,după alt proiect similar ca supr.
Garantăm calitate și viteză de execuție. Este o discuție preliminară, neavând alte detalii ( de ex.: existență subsol,etc).
Pentru detalii, proiect, deviz complet estimativ : tel 0763 432 917

Salutare . este pe aici cineva care imi poate oferi si mie ceva detalii cu privire la o casa de 116 m2 utili. casa are 3 camere de 17.5 o bucatarie de 11.5 salon de 21.5 doua bai 4,9 si 7.5 ma intereseaza la cheie eu doar sa vin cu lucrurile. pret materiale si pret mana de lucru atentie nu vreau ceva de genul 9999 materiale + mana de lucru vreu sa stiu exact cat ma ajung materialele si cat ma ajunge mana de lucru nu cereti proiec t pt ca nu exista momentan asa ca nu va obosit in cel mai bun caz pot sa ofer o poza sa va faceti o idee. ms si mult noroc tuturor

Buna ziua,
D-nule Gelu,se pare ca stiti exact ce doriti iar eu stiu ce sa va ofer.Si eu vreau acelasi lucru.

Cu respect,
maistru Marian
0747.87.88.12.

Mare maistru Marine ai citit cu atentie poti sa dai un pret exact in conditiile prezentate mai sus de Gelu ex;faianta de care 20 sau 150 ron/mp.Esti mare maistru iar cei de la casa mult visata nu stiu ca intr-un proiect spune si din ce se construieste o casa asta se face asa la mica intelegere la bodega dar viseaza sa construiascs aiurea.Ferme mari specializate in facut opinci nu case.

Bună ziua,

Domnule Ionut, personal nu pot cere 23€/mp manopera la rosu si sa dau un termen de executie de entru pentru 2saptamini.Sint genul de maistru care a pus mana si o pune, dar la treaba, pentru a fi sigur ca iese bine. Ceea ce doriti va dura cel putin o luna jumatate(zile efectiv lucrate, neincluse sarbatorile, duminicile, zilele cu vreme nefavorabila, etc).
Un pret prea mic va duce mai tarziu la incarcarea devizului de lucrari, iar un timp prea scurt, nu stiu ce scuza plauzibila as avea eu…
Personal ma asigur ca treaba va iesi bine, iar din punctul meu de vedere prezenta unui diriginte de santier este binevenita. Am lucrat efectiv la resedinta unui asemenea om si am fost extraordinar de mulțumit. Si am mai invatat si lucruri noi

Mult succes in alegerea dumneavoastră si sper ca toti sa invatam din greselile noastre dar si ale altora, tocmai pentru a nu le repeta

Cu respect
maistru Marian=Iasi
0747.87.88.12.

PRET MANOPERA LA ROSU 50 €/M2.AVEM CU NOI SI UN DIRIGINTE DE SANTIER,DACA SANTETI INTERESAT SI DE CARTEA CONSTRUCTIEI.

CU RESPECT,
MAISTRU MARIAN.
0747.87.88.12.

Se pare ca o multime de constructori sunteti aici daca nu puteti evala cu aproximatie cu pret estimativ la intrebarea mea asa ca ma repet , ( probabil erati in concediu cand am pus intrebarea ) ;))
Salutare . este pe aici cineva care imi poate oferi si mie ceva detalii cu privire la o casa de 116 m2 utili. casa are 3 camere de 17.5 o bucatarie de 11.5 salon de 21.5 doua bai 4,9 si 7.5 ma intereseaza la cheie eu doar sa vin cu lucrurile. pret materiale si pret mana de lucru atentie nu vreau ceva de genul 9999 materiale + mana de lucru vreu sa stiu exact cat ma ajung materialele si cat ma ajunge mana de lucru si ca sa nu sp[uneti stii este faianta ce 20 si de 200 bagati preturile cele mai mici trageti linie cu aproximatie si o marja de eruare de + – 10% si dati un pret poate ne apucam si de o constructie asta daca sunt ceva constructori aici car epot sa imi spuna direct un pret cat de cat real, rentabil si realist. multumesc domnilor constructori

BUNĂ ZIUA TUTUROR,

D-LE GELU, VRETI UN PRET CAT MAI EXACT,DAR EU NU CUNOSC CONSTRUCTORUL CARE SA VA DEA UN PRET+-10% CU EXACTITATE.
SA LUAM ARMAREA FUNDATIEI. FARA UN PROIECT AL FUNDATIEI NU POTI FACE UN CALCUL AL MANOPEREI. POATE REUSITI D-VOASTRA.EU VA IAU 2,5 RON/KG DE FIER TAIAT, FASONAT SI MONTAT PE POZITIE. IMI PUTETI SPUNE CU APROXIMATIE D-VOASTRA CATI BANI IMI OFERITI, +- 10%,DACA NU AVETI UN PROIECT CARE SA STIPULEZE CLAR NR. DE KG. AL FIERULUI DIN FUNDATIE.

ATI PRINS IDEEA.???

UN CONSTRUCTOR BUN VA FACE O LUCRARE BUNA DUPA UN PROIECT, NU DUPA VORBE SAU IMPRESII. SI TOTUSI, POATE GASITI UNUL SA VA O FACA ASA CUM DORITI.
Mult succes.

CU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *