Categorii
Intrebari de la cititori

Cu ce pot vopsi tabla de pe acoperis? Dupa 6 ani s-a decolorat

Problema tabla lindab: Am cumparat in 2008 o vila la rosu cu acoperis invelit cu tabla lindab. Acum, dupa 6 ani, culoarea s-a decolorat iar in unele parti aproape ca a disparut de pe tabla. Cu ce o pot vopsi si cum se procedeaza? Ma gandesc la o vopsea care sa reziste in timp. Merci.


Intrebare de la Mircea, pe adresa redactiei: Cu ce pot vopsi tabla de pe acoperis? Dupa 6 ani s-a decolorat.

9 răspunsuri la “Cu ce pot vopsi tabla de pe acoperis? Dupa 6 ani s-a decolorat”

Dupa cate stiu eu , acoperisul din tabla lindab are garantie destul de mare( 30 ani).
O solutie ar fi sa contactati distribuitorulsau producatorul si sa va schimbe tabla. Depinde de perioada de garantie oferita de producator.

garantia stiu ca e valabila doar daca tabla e montata de firma autorizata. daca ai montat-o singur sau cu vecinii nu mai are valabilitate.

bUNA ZIUA

iN DESCRIERE APARE CA E DOAR PENTRU LEMN.

pRODUCATORUL RECOMANDA CU INCREDERE SI PENTRU METAL.
Avem o lucrare mare facuta la vatra dornei.

Cea mai buna vopsea la ora actuala , pe ulei , din pacate se importa ca nu mai avem producatori in tara . da ma puteti contacta la 0745071724

naturalpaint. ro/produse-pentru-lemn/lemn-exterior/30-vopsea-de-ulei-kreidezeit.html#ideal-image-0

cea mai buna solutie …recomand cu incredere.

tel 0745071724

naturalpaint.ro/produse-pentru-lemn/lemn-exterior/30-vopsea-de-ulei-kreidezeit.html#ideal-image-0

as dori sa-mi spuneti daca se poate aplica sindrila bituminoasa peste acoperisul de tabla neteda existent? e laborios sa desprinzi vechiul acoperis si ma gindesc ca ar fi un plus de protectie!

BUna seara . Va rog sa ma ajutati sa-mi schimb culoarea la acoperisul casei este tabal lindab culoare visiniu roscat si vreau sa o vopsesc neagra . Ce trebue sa fac spunetimi pasi si de unde sa cumpar vopsea pentru tabla . multumesc

Am tamplarie din lemn din 2002 este bine intretinuta nui sucita , dar vreau sa o decapez vopseaua apoi sa o chituesc si sai dau o noua vopsea . ce materiale i-mi recomamndati ?

am o pensiune si vreau sa fac o modernizare a bailor sunt micute si atunci vreau sa scot ce am in ea si sa pun mai moderne iar la Dedeman am vazut si lavuare si seturi de dusuri si usi pentru cabine de dus glisanta ca asa am locul sa nu iau din spatiu dar sunt foarte spumpe va rog sa-mi recomandati un siti de unde pot cumpara cu pret de fabrica deoarece am nevoie de multe . Multumesc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *