Categorii
Intrebari de la cititori

Cum izolez mai bine? Vata de 10 cm si gol de aer de 5 sau vata de 15 cm?

Am lambriu pe interior, lambriu pe exterior, la jumate grinzi de 15 cm. Cum e mai bine sa fac? Sa bag vata de 10 cm si 5 cm sa las gol pentru ventilatie? Sau sa umplu tot golul de 15 cm cu vata, sa fac perete sandwich si peste vata vin cu osb de 10 mm si polistiren de 5 cm sau de 8 cm? Cum e cel mai bine sa fac ca sa am cat mai multa caldura in camera?


Intrebare de la Constantin, pe adresa redactiei: Cum izolez mai bine? Vata de 10 cm si gol de aer de 5 sau vata de 15 cm?

8 răspunsuri la “Cum izolez mai bine? Vata de 10 cm si gol de aer de 5 sau vata de 15 cm?”

Avand un lambriu este obligatoriu sa montati o folie impermiabila si daca e si reflectorizanta este si mai bine.Este preferabil sa folositi vata de 100 mm cu ventilatie,peste care se pate aplica direct rigips.Succes!

Domnul Adrian puteti sa imi dati mai multe detali..vata ce grosime sa.fie de 5sau de 10..grosimea la polistiren de care sa fie..si folia o pun pe lambriu din interior dupa vata si osb?Multumesc!!!!

orice doriti in domeniu dar prefer la telefon decat sa scriu pe tastatura. 0720424045, 0768739557, Adrian Capraru. Multumesc!

Salutare dragi Prieteni,imi permit sa iti dau un sfat Constantine, daca ai bani sa izolezi cu Actis.Din puctul meu de vedere este cel mai bun izolator de pe piata Europeana. Termic,fonic nu ai probleme cu soarecii, vrabiile, umezeala, caldura vara etc. Peretele este lasat sa respire normal, este foarte subtire nu ocupa mult spatiu se monteaza foarte usor. Aici in Spania se izoleaza cu Actis deoarece este cel mai bun, ce sa iti mai spun ca pot vorbi despre acest material nu mai la superlativ. Eu socotesc ca suntem prea saraci ca sa mai cumparam lucruri si materiale ieftine…Chao

lambriu-camera de aer-folie-termoizolatie-folie-camera de aer-lambriu, fuctioneaza f bine in toate anotimpurile. atentie la pierderile din acoperis. 0720424045 Adrian

Salutare Avrame,aici gasesti toate raspunsurile construnario.com s-au contacto@actis-isolacion.com. Gasesti materiale precum :Silvactis-40 FX 200 mm x 1200 x 575 mm.Au materiale Actis de diferite grosimi, dimensiuni si deasemenea au diferite preturi pentru toate buzunarele,preturile fiind pe Pmp si incepe de la 2,27€ Pmp Pana la 66,89 € Pmp. Sa fiti destepti si fara frica eu va doresc succes…Fanica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *