Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa construiesc o casa in Corbeanca, S + P + 2E. Caut firma

Buna ziua, am un teren de 500 mp in zona Corbeanca Bucuresti si intentionez sa construiesc o casa s + p + 2e cu o amprenta de cca 90-100 mp. Constructia as dori sa fie efectuata pe cadre de beton cu zidarie de caramida eficienta, izolata exterior cu vata minerala si placari decorative cu ardezie, ceramica celulara si alubond. Acoperisul de tip terasa (planseu hidroizolat fara pod). Peretii interiori finisati prin tencuire, tavane prin placari de rigips. Inaltimea finita interioara va fi de 2.8 in camere, living, etc. si 2.45 pe holuri si bai. In amenajarea curtii si a spatiilor gen foisor / gratar vor fi realizate alei cu placari de granit. Se vor mai realiza gard imprejmuire partial zidit, fosa, alei acces.
Pentru toate acestea ma intereseaza o firma care sa poata efectua lucrarea aceasta.


Intrebare de la Dumitru, pe adresa redactiei: Doresc sa construiesc o casa in Corbeanca, S + P + 2E. Caut firma.

18 răspunsuri la “Doresc sa construiesc o casa in Corbeanca, S + P + 2E. Caut firma”

Buna ziua,

Ca sa realizati aceasta lucrare este nevoie de o firma bine organizata care sa aiba logistica proprie si mana de lucru calificata,inginer constructor coordonator executie si un proiect bine pus la punct.
Noi avem dua santiere in zona(Corbeanca,Buftea) pe care le puteti vizita(momentan sunt inchise)dar daca va doriti o colaborare eficienta noi va putem oferi serviciile corespunzatoare de la proiectare pana la executie.
Daca v-am trezit interesul va astept cu o reactie pe e-mail ungherea@yahoo.com

cu stima,
CRISTIAN UNGHEREA

Buna ziua domnul Dumitru,
Pentru un deviz oferta, de materiale si manopera, constructie casa in Corbeanca,
va rog sa trimiteti planurile la adresa de email. lazar.constructii@gmail.com
Cu stima si respect,
Mihai Lazar
0766813228

BUNA ZIUA.PENTRU A VA PREZENTA O OFERTA DE PRET AMANOPEREI LA ROSU {SAU LA CHEIE , DEPINDE CUM DORITI }, ASTEPT SCHITELE DIN PROIECTUL DE EXECUTIE PE ADRESA cavas33@yahoo.ro SAU DETALII LA TEL; 0745315725. Cu stima , cavas.

Buna ziua
Sunt interesar de lucrarea dumneavoastra Avem o experienta de 15 ani in construirea mai multor locuinte Pentru intocmirea unui deviz va rog sa trimiteti copie proiect la gmarius69@yahoo.com Relatii la telefon 0721123300
Putem prezenta in zona lucrari executate

buna ziua.suntem o echipa foarte serioasa si executam lucrari la preturi fara concurenta.0773964518

buna ziua
Ma numesc Nicu Vlad si sunt administrator la sc Nidav Cons srl ,firma infintata din 2002 ,si am realizat peste 30 vile la cheie,ultile 3 acum un an in corbeanca care se pot viziona si pot sa va dau nr de tel al proprietar.Acum lucram pe jandarmerie la o casa aproximativ ca a DV.
Mentionez ca personalul este calificat, cu CM,si are o vechime in firma , avem toate sculele necesare,transport etc .Se ofera CALITATE ,SERIOZITATE ,GARANTIE in timp ,FACTURA.Ptr a intocmi un deviz REAL trebui sa avem toate plansele in fata si o discutie
Mentionez ca toate proiectele le-am dus la sfarsit [ mutarea in casa ]
Mai multe detalii la tel -0723 249 738

Buna ziua si La Multi Ani.
In urma anuntului dat la redactie ,doresc sa va anunt ca suntem o firma de constructii foarte serioasa,si lucram cu scule si alte utilaje personale( nu le inchiriem),iar pentru a avea un termen de comparatie calitate pret ,astept un plan cu schitele si cu posibilile clauze sau conditii inpuse de structurist si proiectant.Va multumesc anticipat si astept pe adresa: bostanradu@yahoo.com, iar daca vreti sa stiti cum se cheama firma e:SC Feroharaconstruct SRL,la care puteti deduce si TVA.

Buna ziua ,
SC MIRCOST SRL CAMPINA , infiintata in anul 2006 este astazi in topul firmelor de constructii
raspunzind cu profesionalism la cerintele tot mai diiversificate ale clientilor sai .
Obiectivul de baza al companiei noastre este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea
asigurarii conformitatii cu cerintele clientului ,cu cerintele legale si reglementarile aplicabile
precum si de a creste satisfactia clientului.
Ne puteti contacta pentru oferte de pret si de un timp de executie al proiectului dvs.
Cu deosebita consideratie echipa MIRCOST . Tel ; 0743028684.
O zi buna .

Buna ziua,

daca doriti va stau la dispozitie cu materiale de constructii naturale, pentru constructii sanatoase: de la termo- si fonoizolatii, tencuieli de lut, vopsele de finisare si pana la produse de tratare, vopsire si ingrijire a suprafetelor din lemn, atat in interior, cat si in zonele expuse. Asadar, va stam la dispozitie cu materiale de constructii naturale, de calitate premium, insotite de consultanta tehnica pe masura.

Pentru detalii va stau la dispozitie pe mail mihai.rad88@gmail.com sau telefon 0752 095 043.

Va multumesc

daca vrei o casa apeleaza la numarul 0722148503 vei putea merge la multe lucrari si poti decide ce inseamna casa ,, cu vorbe nu se face casa cu fapte da.

25 euro la rosu, 100 euro la cheie. Fosa, gard, alei si alte amenajari separat. Adrian 0720424045

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *