Categorii
Intrebari de la cititori

Hornul transpira pe exterior – Centrala pe lemne, ardere clasica Viadrus

Am o centrala pe lemne cu ardere clasica marca Viadrus. Hornul acesteia l-am facut din elementi patrati de samota (30×30) interior 20×20. Folosesc pentru ardere lemne uscate de carpen, stejar etc. Cu toate acetea, hornul transpira pe exterior si curge pe el o substanta neagra cleioasa pana se face balta langa horn. Va rog sa-mi spuneti ce se intimpla si ce trebuie sa fac pentru a evita astfel de fenomen. Va multumesc.


Intrebare de la Sabin, pe adresa redactiei: Hornul transpira pe exterior – Centrala pe lemne, ardere clasica Viadrus (curge o substanta neagra cleioasa).

5 răspunsuri la “Hornul transpira pe exterior – Centrala pe lemne, ardere clasica Viadrus”

Da, si eu am problema asta si nu-mi explica nimeni de ce. Centrala e cu gazeificare.

BUNA ZIUA PENTRU CA ACESTE COSURI SUNT PT CUPTOARE,GRATARE.CINE V-A VANDUT CENTRALA NU V-A SPUS?CINE A MONTAT CAZANUL?CAZANELE PE LEMNE FUNCTIONEAZA CU RANDAMENT MAI BUN SI FARA ACESTE PROBLEME CU COSURI IZOLATE,CARE SE GASESC IN MAGAZINELE DE UNDE CUMPARATI CAZANELE.DAR SUNT MAI SCUMPE !! COSUL ESTE PE EXT SAU PE INT CASEI?INCEARCA CE A SPUS NELU…DAR.. FUNINGINEA SA AMESTECAT CU APA SI A INTRAT IN PERETELE COSULUI CAT SI IN ZIDARIA CASEI.. CA SOLUTIE SIGURA INLOCUIESTE COSUL EXISTENT CU UNUL IZOLAT STIMA

„Sunt mai scumpe”…Pe un horn exterior de inox ,7ml un cost de 4000ron.Pe centrala un viadrus 30kw am dat 3400ron.

hornul transpira pe exterior si curge pe el o substanta neagra cleioasa pana se face balta langa horn.
Ati constatat care e cauza aparitiei pe exteriorul hornului a lichidului? Și la noi a aparut in aceasta iarna, curge pe exterior dar numai de la acoperis in jos.
Merci. Stiu ca e demult subiectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *