Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Hornul transpira pe exterior – Centrala pe lemne, ardere clasica Viadrus


Am o centrala pe lemne cu ardere clasica marca Viadrus. Hornul acesteia l-am facut din elementi patrati de samota (30×30) interior 20×20. Folosesc pentru ardere lemne uscate de carpen, stejar etc. Cu toate acetea, hornul transpira pe exterior si curge pe el o substanta neagra cleioasa pana se face balta langa horn. Va rog sa-mi spuneti ce se intimpla si ce trebuie sa fac pentru a evita astfel de fenomen. Va multumesc.


Intrebare de la Sabin, pe adresa redactiei: Hornul transpira pe exterior – Centrala pe lemne, ardere clasica Viadrus (curge o substanta neagra cleioasa).

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Nelu in ianuarie 9th, 2015

izoleaza cosul ,si punei o caciula in varf

Mariana Negoita in ianuarie 11th, 2015

Da, si eu am problema asta si nu-mi explica nimeni de ce. Centrala e cu gazeificare.

marinel in ianuarie 11th, 2015

BUNA ZIUA PENTRU CA ACESTE COSURI SUNT PT CUPTOARE,GRATARE.CINE V-A VANDUT CENTRALA NU V-A SPUS?CINE A MONTAT CAZANUL?CAZANELE PE LEMNE FUNCTIONEAZA CU RANDAMENT MAI BUN SI FARA ACESTE PROBLEME CU COSURI IZOLATE,CARE SE GASESC IN MAGAZINELE DE UNDE CUMPARATI CAZANELE.DAR SUNT MAI SCUMPE !! COSUL ESTE PE EXT SAU PE INT CASEI?INCEARCA CE A SPUS NELU…DAR.. FUNINGINEA SA AMESTECAT CU APA SI A INTRAT IN PERETELE COSULUI CAT SI IN ZIDARIA CASEI.. CA SOLUTIE SIGURA INLOCUIESTE COSUL EXISTENT CU UNUL IZOLAT STIMA

Liviu in ianuarie 13th, 2015

„Sunt mai scumpe”…Pe un horn exterior de inox ,7ml un cost de 4000ron.Pe centrala un viadrus 30kw am dat 3400ron.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii