Categorii
Intrebari de la cititori

Imi puteti oferi idei de amenajare a unei bai mici? Nuante faianta, gresie etc

Buna ziua,
Am de pus faianta si gresie intr-o baie de bloc comunista. In acest moment totul e dezastru, trebuie sa pun geam termopan, faianta, gresie, schimbat wc, toaleta. Doar cada va ramane. Imi puteti oferi idei de amenajare a unei bai mici. La ce ar trebui sa fiu atenta. Vreau sa aleg o nuanta placuta pt faianta si gresie, ceva luminos, deschis.


Intrebare de la Oana, pe adresa redactiei: Imi puteti oferi idei de amenajare a unei bai mici? Nuante faianta, gresie etc.

3 răspunsuri la “Imi puteti oferi idei de amenajare a unei bai mici? Nuante faianta, gresie etc”

buna ziua.aerisire cu sau fara ventilator de evacuare,instalatia electrica, masurati dimensiunile incaperii,mergeti la magazin si alegeti ce va place,definitivati schita de amenajare a corpurilor avind in vedere dimensiunile (nu uitati sa adaugati grosimile gresiei si a faiantei plus adezivul),instalatia de apa si canalizare,montaj gresie si faianta,montaj corpurile cumparate,corpurile de ilumunat,si gata.

DEPINDE SI DE CE BUGET DISPUI,DACA ITI IEI MOBILIERUL SI VASELE ALBE,FAIANTA SI GRESIA POATE SA FIE SI FIE PE ALBASTRU,VERNIL SAU ROSU
DACA MAI DORESTI ALTE INFORMATI MA POTI SUNA 0740189710
TUDOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *