Categorii
Intrebari de la cititori

Mai pot face un balcon dupa ce casa e deja gata?

Am construit o casa recent dar am facut numai un balcon. Mi se pare cam urata, acum as dori sa fac un al 2-lea balcon. Se mai poate face ceva?


Intrebare de la Radu, pe adresa redactiei: Mai pot face un balcon dupa ce casa e deja gata?

7 răspunsuri la “Mai pot face un balcon dupa ce casa e deja gata?”

Se poate face dar numai cu stalpi de sustinere.daca lasai mustati dinainte se putea face si fara stalpi.

Se poate face orice, idei si buget sa existe. In afara metodei sprijinirii cu stalpi, puteti face cu structura usoara sau metalica, cu contravantuiri dedesubt sau cu prindere de la nivelul de sus (sau chiar prin balustrada!)

Eu as renunta la un balcon 🙂

Daca problema adaugarii unui balcon provine doar din ratiuni estetice (nu si practice) cred ca puteti gasi cu succes variante de infrumusetare a fatadei fara a fi nevoie de un balcon (caruia ii trebuie in spate o usa, nu un geam). Mergeti cu schita/poza casei la cativa arhitecti (sau o ridicati pe un site de fotografii si puneti link-ul aici) si sunt convins ca veti primi multe sugestii interesante!

signaturemetalworks. com/wp-content/uploads/2013/01/commercial-grade-heavy-steel-galvanized-balcony-grating-arlington-heights.jpg

t1. gstatic. com/images?q=tbn:ANd9GcQ6CxSJ6svHxS0RIlFqcWbHY-G5RXd7RD2rQGMNoyffLJarQPrt

sunrockbalconies. co. uk/images/balcony-news/log-cabin-after-glass-balcony-big.jpg

As vrea balcon in partea din dreapta sau daca este posibil un balcon lung din stanga in dreapta.Pe partea stanga balconul din interiorul camerei va fi inchis pe motiv estetic cat si pt a face camera mai mare.Cineva mi-a spus ca nu am cum sa mai adaug balcon nici cu stalpi de sustinere, dar am citit aici de stalpi metalici.Daca exista o varianta va rog sa imi spuneti care ar fi aceasta.

Buna ziua!
Am un apartament la un bloc nou, care este prevazut cu balcon in precontract. La controcutor totusi, acesta nu era prevazut dintru inceput in acte ,ci ca modificare avizata(are receptia, urmeaza sa primesc). Cumva a trecut Etaj 1 ca parter pt a putea ridica mansarda, ombinatii de-ale lui. Acum il toarna, spune a lasat mustati de 60cm ideea ce cum am garantia ca lucrarea este facuta conform normelor structurale?

Daca doriti , pot adauga foto
Va multumesc frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *