Categorii
Intrebari de la cititori

Necesar fier, beton si lemn cofraj pentru fundatie

Buna tuturor. Vreau sa construiesc o fundatie de 95 mp amprenta la sol, 90 cm talpa si 60 cm elevatie. Va rog sa-mi spuneti cu aproximatie necesarul de fier, beton si lemn pentru cofraj. Casa va fi de 239 mp construiti P+M. Astept raspunsurile dvs. Multumesc.


Intrebare de la Beny, pe adresa redactiei: Necesar fier, beton si lemn cofraj pentru fundatie.

6 răspunsuri la “Necesar fier, beton si lemn cofraj pentru fundatie”

Doamna draga,
Nu mai insistati, oamenii au dreptate, necesarul de materiale nu exista in majoritatea proiectelor, se face si inca cum, DAR ??? numai daca beneficiarul o cere, contra cost bineinteles.Am vazut sute de proiecte din diferite zone ale capitalei, sa nu zic sectoare , necesarul de materiale a fost numai la cei ce au platit suplimentar si cerut.
Cu multa stima

Doamna nici nu a inceput sa construiasca si deja a devenit carcotasa (presimt asta). Pai doamna cine credeti ca va intocmeste ceva gratis? Ce nu a facut proietantul de rezistenta (sau nu ati platit ptr. asa ceva) vreti sa va faca cineva acum gratis. GRATIS nu exista , decat intrebarea dumneavoastra adresata aici , ptr. care veti primi aceleasi informatii gratis .

Buna ziua un raspuns sigur nu ve-ti gasi aici numai la fata locului si afeti grija cu cine va incurcati ca toti suntem mesteri alti cu vorba alti cu pretul iar alti au fost frizeriii. dumitru.spirea@gmail.com Pt.detali si constructi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *