Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte pret pentru constructie casa in judetul Cluj

Buna ziua, as dori o oferta de pret pentru constructia unei case la rosu in localitatea Suceagu, jud CLUJ. Suprafata desfasurata: 213 mp, suprafata utila 180 mp (beci de 30 mp, parter, etaj si pod). Beciul si parterul vor fii din zidarie, iar etajul din lemn, cu placa de beton. Terenul este in panta, are utilitati pe el (curent si apa). La cerere se poate pune la dispozitie proiectul casei, insa as dori initial o oferta maximala/mp. Va multumesc.


Intrebare de la Bogdan, pe adresa redactiei: Oferte pret pentru constructie casa in judetul Cluj.

8 răspunsuri la “Oferte pret pentru constructie casa in judetul Cluj”

Buna ziua. Pentru o oferta de pret a manoperei la rosu realista, ar fi necesar sa-mi trimiteti citeva schite din proiect[ fundatie, parter, etaj, sarpanta } Orientativ, pretul propus este intre 30-45 euro/mp suprafata construita, in raport de complexitatea rezultata din proiect. Dispun de echipa de mesteri din judet, cu care in cel mai scurt timp putem incheia contractul si incepe lucrarile. Astept raspuns la ; 0745315725 cavas33@yahoo.ro Cu multa stima, CAVAS.

buna ziua.oferta maximala,pe metru matrat de suprafata desfasurata,pentru manopera,este de 45 euro.oferta maximala,pe metru patrat de suprafata desfasurata,pentru material+manopera,este de 135 euro.tel.0743 426782.persoana de contact ing.velios sotiris.firma noastra este din judetul cluj.

Eu v-o pot oferi un pret de 6200€ la rosu . Daca vreți sa aveți niște idei cum lucram ,. Vizitați Alma-Em.ucoz.com

Pt alte detalii la 0766298899

buna ziua noi suntem o firma cu experienta si lucram cu cofraje propri va rog sam dati un bip sa ne intelegem tel 0766889754 ASTEPT SA MA CONTACTATI

Buna ziua as dorii oferte pret pt o casa din caramida la rosu.Casa va fi construita in 2017 la 20km de cluj.rog seriozitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *