Categorii
Intrebari de la cititori

Pentru izolatie interior acoperis e buna celuloza sau spuma poliuretanica?

Am terminat casa la rosu, iar acum ma pregatesc pentru instalatiile sanitare, electricitate si finisaje. Imi puteti recomanda niste firme, echipe? Si pentru izolatie interior acoperis ce parere aveti de celuloza? E mai buna spuma poliuretanica? Multumesc.


Intrebare de la Ani, pe adresa redactiei: Pentru izolatie interior acoperis e buna celuloza sau spuma poliuretanica?

18 răspunsuri la “Pentru izolatie interior acoperis e buna celuloza sau spuma poliuretanica?”

buna ziua va pot executa toata lucrarea inclusiv instalatiile sanitare si electrice, cu toate modernizarile cap scara, cap stea ,apprinderi din mai multe locuri, spoturi circuite separate, evident si instalatia sanitara apa calda apa rece, centrala etc, finisarile se fac la cele mai inalte standarde, totul tine numai de tel 0722148503 si putem colabora in limita bunului simt va multumesc.

Nu pot sa spun ca sunt specialist. Am lucrat ceva ani in constructii si la casa mea am fost diriginte de santier. Stiu ficare cui care e batut si am studiat bine inaintede a fi batut. Nu cred ca spuma poliuretanica e buna, nu permite „respiratia” podului/ mansardei. Vaporii de apa vor condensa pe spuma si de aicin toate problemele care apar. Vata bazaltica de min.20 cm si de densitate cat mai mare e cea mai buna.

BUNA ZIUA,

DUPA PAREREA MEA SI A MAI MULTOR PROPIETARI UNDE AM IZOLAT ACOPERISUL,CEA MAI BUNA SI EFICIENTA SOLUTIE SA DOVEDIT VATA DE STICLA DIN BASALT CU FOLIE DE ALUMINIU,DA SI UN ASPECT PLACUT SI FOARTE EFICIENT.DE CELELALTE FINISAJE VORBIM DACA VAM CONVINS SA NE ALEGETI PE NOI.VA MULTUMESC
CU STIMA,TUDOR
TEL 0740189710

buna ziua! sa inteleg ca vreti sa izolati partea de interior a acoperisului care banuiesc ca e din lemn.
daca vreti sa folsiti spuma poliuretanica va trebui decat sa gasiti firma specializata care o aplica .aceasta va fi aplicata cu o instalatie speciala .spuma se expande si se solidifica in opera acoperind toata suprafata . este cel mai bun izolant termic dar va fi un pic inestetic si foarte usor inflamabil.
la celuloza va trebui facuta o casetare si aici aveti nevoie de o instalatie de pompare a acesteia in compartimentele obtinute . aici cred ca va fi nevoie si de o folie bariera de vapori . daca doriti mai multe detali imi lasati un nr de tel bobeicasorin@yahoo.com

– buna ziua
As dori sa va raspund la intrebarea dvs.
Daca ar fi sa aleg intre spuma poliuretanica si celuloza , as merge pe o alta varianta…
Si anume fibre de lemn , injectate exact cum se face cu celuloza, mult mai eficienta atat din punct de vedere termic cat si financiar .In detalii pot sa va trimit o comparatie pe mail.

Alternative ar fi , canepa , fibra de lemn , sau lana de oaie.
Sunt naturale , mai scumpe dar merita.

Buna seara,
Echipa din Bolintin.Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la nr :0722305771

Eu am casa izolată cu spuma poliuretanica, iar pierderea de căldură în acoperis este zero verificarea s-a facut cu o camera termică. Iar celuloza este mai puțin eficienta asta o stiu de la o cunostinta care după patru ani a fost nevoit să suplimenteze cu celuloză tavanul pentru ca s-a lăsat.

Pentru o cotatie de pret corecta in cazul in care sunteti interesat de o izolatie profesionala cu celuloza a mansardei ( pereti / tavan ) ne puteti contacta pe email office@izocel.ro sau la nr de telefon 0722.673.747

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *