Categorii
Intrebari de la cititori

Pot cu credit Prima Casa sa-mi cumpar si pamant si sa-mi construiesc si casa?

Buna ziua. Am 35 de ani, nu am nici o proprietate pe numele meu, am o vechime la ultimul loc de munca de 4 ani cu un venit lunar de 3000 de lei si as vrea sa-mi construiesc o casa cu o firma de constructii, prin programul Prima Casa. Problema e ca nu am nici pamantul necesar construirii. Nelamurirea mea este daca cu acelasi credit pot sa-mi cumpar si pamant si sa-mi construiesc si casa. (ex: dintr-un credit de 55000 de euro, sa folosesc 15000 pentru cumpararea pamantului si 30000 pentru construirea casei). Sau referitor la ideea mea, aveti si alte idei cu care sa ma indrumati? Multumesc.


Intrebare de la Liviu, pe adresa redactiei: Pot cu credit Prima Casa sa-mi cumpar si pamant si sa-mi construiesc si casa?

4 răspunsuri la “Pot cu credit Prima Casa sa-mi cumpar si pamant si sa-mi construiesc si casa?”

BUNA ZIUA,

In principiu va puteti incadra in suma respectiva.Depinde in ce localitate locuiti(este vorba de pamant nu stiu daca cu 15000 va puteti lua).depinde cat de mare doriti casa.Daca sunteti interesat de odiscutie si de o posibila viitoare colaborare ma puteti suna la orice ora.VA MULTUMESC
CU STIMA,TUDOR
Tel 0740189710

Din cate stiu nu se poate apela la Prima Casa pentru o astfel de abordare.
Succes!

ConstruireaCasei.wordpress.com are dreptate. Ca sa va lamuriti mai bine cititi cu atentie conditiile de acordare a creditului PRIMA CASA (mai ales capitolul- Cine poate obtine credit?). Le gasiti inclusiv pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *