Categorii
Intrebari de la cititori

Pret constructie casa doua nivele in Constanta

Pret estimativ pentru o casa cu 2 nivele in localitatea Ovidiu – Constanta, suprafata la sol 87.5 mp, total 175 P+E, 3 dormitoare, 3 bai, living, bucatarie. Constructie portanta din caramida.
Ma intereseaza pret estimativ manopera + materiale si pret estimativ manopera. Detin proiect + rezistenta pentru detalii. Astept oferte. Multumesc anticipat.


Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Pret constructie casa doua nivele in Constanta.

13 răspunsuri la “Pret constructie casa doua nivele in Constanta”

Buna ziua
Pentru a realiza o oferta va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul (plansele):
plansa fundatie;plansa parter;plansa etaj/mansarda daca este cazul;plansa invelitoare;plansa sectiunea principala;plansa sectiunea secundara;plansa fatade;
– nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
Asteptam cele solicitate pentru realizarea ofertei.
Cu respect si stima,
Echipa „CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0742 756576 0767 954857
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Buna ziua. PENTRU A VA PREZENTA O OFERTA DE PRET UTILA, ASTEPT SCHITELE DIN PROIECTUL DE EXECUTIE PE E-MAIL, DE ASEMENEA VA ROG SA VA PREZENTATI, IMPREUNA CU DATELE DE CONTACT. Multumiri. CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

D-le Florin ,

Daca-mi oferiti si mie o schita pe fiecare nivel , va pot face o oferta pt construirea unui semineu cu incalzire pe toata suprafata imobilului . intrati pe semineurustic. aaz. ro si vedeti ce pot sa lucrez . Cat priveste Cosul de fum , va sfatuiesc sa faceti diferenta in montaj , intre un Sobar si un zidar .

Pt Constructori . unul dintre defectele de montaj … Baieti va rog frumos , cand imbinati elementele ceramice , spalati cu o carpa uda , surplusul de mortar , format prin presarea elementilor . Am gasit zeci de cosuri care se infunda dupa un sezon , din cauaza moturilor de material . Intrucat asigur si Coseritul pe doua judete , imi faceti un bine …Va Multumesc .

Cat despre alte , defecte de montaj ….hai sa ne vedem fiecare de meseria lui ca este mai sanatos .

Cu Stima
Marius Trifu 0733-814.850

Buna ziua,
Pret manopera pentru constructia dumneavoastra 30 euro mp, iar pentru materiale ne putem intalni in Constanta pentru a vizualiza proiectul.
0733 739 838

Buna ziua,
Pentru un pret corect si cat mai aproape de adevar ma puteti contacta oricand doriti(pretul il dau dupa o discutie fie ea si telefonica).
Va multumesc
CU STIMA,TUDOR
TEL 0740189710

90 de euro/mp cu material,domnule Aurel? pai cu banii astia te ridici cu parterul si n-apuci sa torni placa

S.C.Executa lucrarii de constructii,finisaje:case la rosu ,tencuieli mecanizate cu mortar clasic,zugraveli,faianta,gresie etc. Cu Stima David Mihai Tel 0760135719.

Sunt din navodari pe data de 10mai vin an romania daca mai sunteti interesat trimitetimi un proiect sa stiu despre ce este vorba mai concret si materialele eu astazic ca iesiti mai ieftin daca le cumparati dumneavoasta nr tel fr 0033752133677sau rom 0724616448 doar daca sunteti interesat.va multumesc o seara buna.

Sunt din navodari pe data da10mai vin an romania daca mai sunteti interesat de o echipa putem discuta si daca mai antai ami puteti trimite un plan al casei ca sa-mi pot face o ideie si cu mat mai sigur vile cumparati singur iesiti mai ieftin daca sunteti interesat nr tel franta0033752133677sau romania 0724616448. Ms o seara buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *