Categorii
Intrebari de la cititori

Pret instalare centrala pe lemne Viessmann cu 13 calorifere

Daca poate cineva sa-mi ofere o informatie legata de pretul instalarii unei centrale termice Viessmann pe lemne, cu toate accesoriile inclusiv montarea caloriferelor (13 calorifere) si a tevilor. Va multumesc!


Intrebare de la Ilie, pe adresa redactiei: Pret instalare centrala pe lemne Viessmann cu 13 calorifere.

45 de răspunsuri la “Pret instalare centrala pe lemne Viessmann cu 13 calorifere”

instalatia completa, calorifere, teava ppr, accesorii, automatizare, centrala si cos de fum inox, manopera 2200-2400 lei. Adrian 0720424045.

Buna ziua.Ca raspuns la cererea dvs. de oferta noastra privind montajul centralei si a caloriferelor cu tot cu cos si automatizare du pa cum urmeaza :
– montaj centrala termica , cosul de fum si automatizare = 1500 lei ;
– montaj radiatoare cu toate accesoriile inclusiv traseul tevilor
si incarcarea si aerisirea instalatiei = 100 lei/buc
– in cazul in care solicitarea dvs. este in Bucuresti sau Ilfov,nu se percepe deplasarea.
In pret nu sunt incluse materialele.
Oferta valabila 5 zile.

Buna ziua,
Avand in vedere consumul de lemne si poluarea datorita fumului si defrisarilor, va sugerez o varianta ecologica si anume, pompele de caldura.Gasiti detalii pe net.

Cazan pe lemne + accesorii 600
calorifere in functie de traseu si tipul materialului 100-150/ buc
distribuitor 100/buc

Salut!Am si eu o suprafata de incalzit de cca.80-100m2 de incalzit,cam 13 calorifere si m-am gandit la o centrala pe lemne momentan.Ma intereseaza cat ar costa montajul si punerea in funct.Am inteles ca trebuie pompa de circulare de 12v ca sa poata fi cuplata la un redresor…si pt centrala trebuie o camera speciala dar cu ce suprafata?Daca renunt la centrala pe lemne pot trece la o centrala pe gaze fara prea mari modificari?Cumpar eu toate materialele ,am nevoie doar de montaj si de parerea meseriasului in ceea ce priveste componentele instalatiei,sau se poate si cu materialele meseriasului daca sunt convenabile ca pret.Lucrarea as vrea s-o incep in primavara 2016,in functie de buget si ma intereseaza cat dureaza.Cu stima.

Am ocentrala junkers 32kw de montat + 10 calorifere +boiler.cat ar costa manopera

Montaj centrala ,pompa,vas expansiune,pufer,boiler (dupa caz) camera tehnica completa 1000-1500 RON montaj distribuitor 150 RON. Traseu radiator de la distribuitor la robinet inclus incarcare 150 RON . Prețurile pot varia depinzând de complexitatea lucrări ! 0735.851.620

BUNA vreau si eu o instalatie de incalzire pe lemne preferabil shemineu pentru 12 calorifere la ce cost voi ajunge cu mat, dv si montaj .multumesc.

Buna ziua, pt o centrala combustibil solid (lemn sau carbune) si acesoriile ( pompa, vas expansiune,supapa siguranta, controler pompa,etc) si calorifere, robineti tur+retur + fitinguri=in jur de 8000-8500 ron. dar aici poate interveni schimbare de pret datorita puterii centralei

O întrebare. Cât m ar costa pt o casă (baie .bucătărie și 2 camere.)O centrală pe lemne cu tot cu calorifere și manoperă. Practic tot? ??!! Mulțumesc

Intentionez ca in vara aceasta sa imi cumpar o centrala pe lemne. Locatie, o comuna din jud. Calarasi, la circa 70 km. de Bucuresti. Ma intereseaza opiniile unor specialisti in domeniu cu privire la ce tip de centrala sa achizitionez si care ar fi costurile totale. Casa are 5 camere, baie, bucatarie si doua holuri ( 10 calorifere). Multumesc !

Pentru Anamaria.Nu e atat de simplu sa spui un pret,pt ca tine de mai multi factori. Suprafata totala pt calcularea centralei,suprafata pe fiecare camera pt calorifer,etc. Va las nr meu de tel pt mai multe informatii:0764569072

Puteti opta pt o CT marca Vision de 35 kw cu 5 elementi.Pretul nu se poate face decat la fata locului pt o vizualizare a camerelor,baie,etc si traseul tevilor.

M-ar interesa un pret pentru o centrala pe lemne cu tot cu calorifere(12),monapera ,tevi si tot ce este necesar acesteia .Casa are 150 metri patrati.Multumesc anticipat!

Buna ziua.Pt Nicoleta, un calcul extimativ pt o CT pe lemne,calorifere,(tevi,fitinguri –ppr),cos,etc +manopera undeva pe la 11000-12000 ron. Pt alte intrebari va stau la dispozitie la nr de tel 0764569072 Cristi. Multumesc

Cat ma costa instalarea unei centrale pe lemne VIADROS, cu tot ce este necesar, 30 kw, 9 CALORIFERE. Am cuparat deja, 10 tevi de cupru de 15 cm, 10 tevi de cupru 18 cm. Se instaleaza in CATINA, BUZAU.

Cat ma costa instalarea unei centrale pe lemne VIADROS, cu tot ce este necesar, 30 kw, 9 CALORIFERE. Am cuparat deja, 10 tevi de cupru de 15 cm, 10 tevi de cupru 18 cm, UN CALORIFER MIC DE BAIE SI UN CALORIFER DE DORMITOR .Se instaleaza in CATINA, BUZAU.

Buna ziua. Banuiesc ca va referiti doar la pretul de manopera? In jur de 1700-2300(fara cosul de fum)

Buna ziua. Manopera in jur de 1800-2300. Cu tot cu CT,pompa,vas expansiune,automatizare,etc. Fara cos de fum.

salut prieteni vreau să cumpăr și eu o centrala stau la țară și vreau să știu cât ajunge centrala cu tot montajul + ce trebuie doar o vreau sa vina cu ia și să o monteze pentru mai multe detalii sunați la nr asta +393490725134

O instalatie eficienta doar materiale cel putin 20.000 ron fara calorifere in camera centralei.
Centrala+pufer+boiler+ pompe 3 buc.+ automatizare.
Caloriferele+ distribuitorul alt pret alta distractie.
Manopera pe linga toate astea in camera centralei pe teava zincata aproximativ 4.000 roni. In casa functie de nr. caloriferelor si teava pe care se lucreaza.

Salut.Va rog frumos imi puteti da si mie un pret manopera pt 8 calotifere,Centralia o montez in anu ce vine.Casa este noua urmeaza sa torn sapele si as dorii ca traseele pt calotifere sa le prind in sapa, deoarece nu vreau sa le fac aparente.Materialele le cumpar eu.Va multumesc.

Salut. Cat mar costa montarea unei centrale pe lemne viadrus cu boiler si puffer(500litri)pana in tabloul de distributie a caloriferelor

Buna ziua,

Am o centrala pe lemne de 40kw,
A-si dori sa stiu cat ma costa montarea pentru centrala,puffer boiller pana la distribuitor?

multumesc!

Buna ziua cat m-ar costa o centrala pe lemne carbue brichete cu tot cu materiale calorifere 12 manopera cu totul

Buna zioa, am de montat o centrala termica marca ATMOS C40S, cu puffer tank in tank de 1100 l, cat m-ar costa manopera? va multumesc

Bună seara. As vrea sa mi instalez si eu o centrala pe lemne cu 20 calorifere in Sîngeru Prahova. Cat m-ar costa manopera? Si ce centrala imi recomandati? Mulțumesc.

Ce pret aveti pentru montarea centralei pe lemne si pentru calolifere ,casa are 140 metri patrati ? Cat costa cenctrala?

Buna ziua
sant interesat de o centrala pe lemne ca sa imi mearga 10 calorifere
pret centrala + calorifere teava montat

Bună ziua. Vreau sa montez o centrală stropuva + 12 calorifere + coș evacuare inox. Brașov vreau un preț corect pentru manoperă.

As vrea sa-mi instalez si eu o centrala pe lemne cu ardere tip lumanare. Nu stiu ce sa aleg Stroupova 40W Candle 35 W sau Liepsnele 40 W. Casa cu bucataria exterioara are aprox. 170 mp. Caut un instalator care a mai instalat asa ceva si care ar fi pretul manoperei. Zona Lopatari Buzau.

buna ziua , vreau sa fac o instalatie de incalzire, am toate materialele, 8 calorifere plus centrala la o suprafata de aprox. 90 m patrati , hai sa fie o 100 max. cam ce pret ar fi ( manopera )? va multumesc !!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *