Categorii
Intrebari de la cititori

Preturi izolare exterioara cu polistiren plus decorativa, casa in Dambovita

Doresc oferta de preturi pentru izolare exterioara a unei case cu toate materialele inclusiv manopera. Casa se afla in judetul Dambovita, suprafata de izolat fiind de cca. 480 m.p. Prefer polistiren de 10 cm. Deci cat ar costa m.p. cu materiale si manopera inclusiv decorativa?


Intrebare de la Ilie, pe adresa redactiei: Oferta preturi izolare exterioara cu polistiren plus decorativa, casa in Dambovita.

38 de răspunsuri la “Preturi izolare exterioara cu polistiren plus decorativa, casa in Dambovita”

toti zic omului preturi…dar ziceti macar informativ ce eps are polistirenul la 60 lei si ce grosime….la 80 de lei ce grosime si eps are polistirenul???
la un calcul sumar cu un polistiren de 10 cm eps 80 plus plasa de 160g/mp plus dibluri plus 2 maini de material si decorativa cu grundul de rigoare sunt tare curios car ar mai fi profitul??? nu vindeti iluzii omului ca si el munceste pt banii aia si vrea si putina calitate …..cred!!!

BUNA ZIUA,
Dl Ilie cate etaje are casa nimeni nu specifica lucrul acesta( este vorba despre schela).Noi suntem din Chitila dar in echipa sunt baietii din Dambovita.Daca doriti doriti o colaborare bazata pe RESPECT si PROFESIONALIZM ma puteti suna la 0740189710
CU STIMA SI RESPECT,
TUDOR

Va…salut mateiale+manopera 85ron dar tb vazuta…casa…si…discutam iar…materialele…sunt de…calitate…0768138258

Salut.Echipa din Teleorman,manopera 30ron/mp lucram cu materialele clientului,daca va intereseaza ma gasiti la nr.tel 0769942980.Sanatate va doresc.

Eu mi-am izolat casa primavara trecuta si am avut un meserias f. cautat si apreciat, deci deloc ieftin. Va puteti face singur un calcul avand in vedere ca un pachet de polistiren de 10cm are 2.5m2. Trebuie folosit polistiren EPS70 min. Ideal ar fi sa folositi EPS80 „de fatada”, care e mai scump, dar sa va arate clar unde scrie ca e de fatada. Apoi mai aveti plasa, calculati adezivul dupa ce scrie pe sac inmultit cu 1.5, pentru ca in realitate intra cam cu 50% mai mult, daca vrei o lucrare de calitate. Pentru structurata la fel, vi se poate spune la magazin cat intra pe m2. Manopera ar trebui sa fie 15lei/m2 la polistiren si 10lei/m2 la structurata, dar ar trebui negociat la lucrare. ca sa ajungeti la 22lei/m2.

Va puteti calcula singur pretul materialelor utilizand un calculator de preturi adeplast. ro/calculator-termosistem/, in functie de tipul materialelor pe care le doriti. Recomandat este EPS80 de 10 cm.

Buna ziua, am o casa la curte in Bucuresti. As vrea aa stiu cat ma costa manopera izolatie si vopsea. Materialele sunt ale mele , asadar doar manopera. Casa are 175m. Multumesc. Astept oferete serioase.

Buna ziua,

As vrea si eu sa stiu, cat ar costa izolatie exterioara, pentru aproximativ 25 mp, izolatie de 10. M-ar interesa costul total ( manopera + material necesare )
Mentionez ca apartamentul este la etajul 3/4, in municipiul Bucuresti.

Astept raspunsurile dvs.

Multumesc si cele bune,

Echipa Prahova cu experiență executam lucrari de izolare la preturi avantajoase.0720 874 667. Adresa Facebook: Prahova Homesteelconstruct unde puteti vedea lucrările efectuate de noi.

Buna ziua ! Ma intereseaza o estimare de pret (manopera+materiale necesare) pentru termoizolarea unui balcon.
Multumesc

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de termoizolatii cu vata bazaltica,polistiren expandat/extrudat,hidroizolatii etc.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna Ziua!

Va recomand dragi cititori ai Casei-Dex, echipa de Electricieni Profesionisti.Cer preturi de bun simt si activeaza in Judetul Prahova.Informatii decente si preturi pertinente primiti la Telefonul:0729716916 Marius

Buna ziua,d-nul Teo!45 lei m2 -prețul include manopera la gata si anume lipire polistiren,2 mâini adeziv,o mana tinci,amorsa si structurată.Daca doriti sa vedeti o parte din lucrările efectuate de noi intrati pe Facebook adresa :Homesteelconstruct Prahova.Tel: 0720.874.667

Buna as dori pretul la 150m2 de izolatia cu polistiren de 10cm densitate 80…materiale si manopera.Multumesc

Rog preț pentru izolarea termica a 820 mp cu polistiren de 10 cm, tencuiala decorativa,

Domnilor oferiti care mai decare preturi de tot risul de mari.Pai la pretul de 30sau 40 ron m2 trebuie sa faceti ceva care sa justifice aceste preturi aberante.Avem in zona Dobrogea de nord „” meserias „” care fac prejudicii benefeciaruli– Ex un anume Sauca Marian adimistrator (zice el )care a stricat materialele si la preturi asemanatoare de.

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de termoizolatii cu polistiren extrudat/expandat/grafitat,vata bazaltica,placi multipor,lavabil sau tencuiala decorativa.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980

Echipa profesionista executa lucrari de termoizolatii cu polistiren sau vata , tencuiala decorativa…. ne aflam momentan in bucuresti …. pt pret si mai multe detalii de calitatea executiei va rugam sa sunati la nr 0745091434

As dori oferte de echipe de meseriași pt.izolare casa cu polistiren.Casa are 80mp de acoperit,parter+mansarda.
Locuiesc in sect.1 București.Materialele le cumpăr eu,deci cat costa mp de manopera.
Va mulțumesc.

Meserias din jud.Teleorman efectuez placari cu polistiren extrudat/expandat/grafitat,placi multipor,vata bazaltica,lavabil sau tencuiala decorativa.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la nr.tel 0769942980.Disponibilitate imediata.

firma de construcții efectuam lucrări de reabilitare termica sistem termoizolati și hidroizolati , tencuieli decorative , construcții case și vile la roșu sau la gata , suntem din zona.Clujului , dar ne deplasam și Inafara Clujului , tel 0758271690

Firma de constructii ‘ efectuăm lucrari de reabilitare termica sistem termoizolati si hidroizolati ‘ tencuieli decorative ‘ construim case si vile la rosu 30 euro mp ‘ la cheie 40 euro mp REMEDIEM CASE DEGRADATE ‘ TEL O758271690

execut izolatii cu polistiren grafitat si vata bazaltica pret pe mp la gara 150 roni la gata inclus decorativă bagdadie si piatra la partea de jos a casei sau gresie exteriuara ma deplasez BÂRLAD VASLUI IASI 0733280005 SAU ORASE MAI DEPARTATE IN FUCTIE DE ALTE LUCRARI INTERIUARE

Bună seara!
Pentru domnul Ilie
1. DIn ceea de doriți trebuie să vă faceți un antecalcul de materiale. Poate vine um dom meșter și vă face un necesar de materiale care vă depășește necesarul dumneavoastră. Un pic de matematică și timp și rezolvași problema. Vedeți ce suprafață acoperă un bax de polistiren, suprafața de izolat o cunoașteți si aflați necesarul de baxuri polistiren. Prețul îl căutați pe cel mai convenabil. pentru adeziv, plasă, dibluri este simplu. adeziv și plasă scrie pe caracteristici ira dibluri minim 2 la placă. Cu decorativa scrie pe cutie la câți metri păatrați ajunge, suprafața o sțiți si aflați numărul de cutii. NU puteți lăsa meseriașul să aleagă în locul dumneavoastră. Banii sunt ai dumneavoastră.
2. Cu manopera este altceva. Unii merg la etape ( place polistiren/ vata) + placa și tinciu de rigoare+decorativa sau un preț la gata ar fi 30-35 lei la gata polistiren/ 60-65 lei vată bazaltică la gata.
Dacă nu depășiți bugetul este super ok. Dacă în buget intră vată bazaltică este și mai bine. Nu mai spun de Multipor.
3. Vedeți dacă nu este încă valabil proiectul casa verde pe partea de termoizolare.
Spor!

Echipa de meseriasi din maramuresul istoric executa lucrari de constructii,finisaje
i
interioare si exterioare la preturi rezonabile.Sunati la 0728903340.Ne deplasam oriunde in tara.

Bună ziua am o casa cu mansarda L=13 l=9, inaltimea=5. As vrea sa izolez casa la exterior cu polistiren. mă interesează prețul pe mp și cu decorativă. Aurel.

Buna ziua as dori sa izolez casa am 200 m 2 cât m ar putea costa ? Doar mâna de lucru camatetialele le cumpăr eu aparte , in județul Olt , Corabia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *