Categorii
Intrebari de la cititori

Veau sa schimb acoperisul si sa mai ridic un etaj (Slanic Prahova)

Buna ziua, am o casa veche pe structura de lemn si acoperis din tigla. Trebuie sa schimb acoperisul dar doresc sa mai construiesc un etaj deasupra tot din lemn.
Amprenta la sol este de 130 mp. Cred ca va fi vorba de 3 camere si o baie care vine peste baia de la parter.
Doresc ca izolatia pereti interior si exterior sa fie cu polistiren (fara vata mineral).
Nu am proiect pentru etaj si acoperis.
Cat ar costa mp la rosu si finisat?
Casa este undeva in zona Slanic Prahova.
Puteti sa-mi dati un deviz estimativ?
Multumesc anticipat.


Intrebare de la Sebastian, pe adresa redactiei: Veau sa schimb acoperisul si sa mai ridic un etaj (Slanic Prahova).

7 răspunsuri la “Veau sa schimb acoperisul si sa mai ridic un etaj (Slanic Prahova)”

Buna ziua
Pentru o colaborare va rugam sa ne contactati telefonic, va stam la dispozitie de la expertiza tehnica – proiectare – avizare – executie.
Cu respect si stima,
Echipa „CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0742 756576 0767 954857
E-mail:
office@casatamultvisata.ro

Salut.Pentru inceput trebuie vazut daca constructia existenta iti permite sa realizeze ceea ce iti doresti.Santem o echipa de meseriasi din jud.Teleorman si va putem ajuta sa realizati ceea ce diriti.Daca va intereseaza ma gasiti la nr.tel 0769942980

salut Andrei. Sunt din Teisani si te pot ajuta cu tot ce ai nevoie, inclusiv materiale de la producator. Adrian 0720424045

Salut Sebastian. Sunt din Teisani si te pot ajuta in tot ce inseamna constructie, instalatii, finisaje, tamplarie si materiale la preturi bune. Pentru o estimare corecta ar fi mai bine sa vedem la fata locului despre ce este vorba. Daca esti interesat ma gasesti la 0720424045, Adrian.Nu sunt intermediar si ma ocup personal de lucrarile mele.

buna seara ma numesc vasile baies sunt din tg mures si v as putea face un pret ptmansardarea casei dv din lemn masiv adica birna de 10 cm grosime si 15 cm inaltime sau pe structura din lemn tip sandwich la un pret de 120 euro pe mp.Mentionez faptul ca am o vechime de 25 de ani in domeniu iar pt mai multe detalii ma puteti contactala nr de tel 0746 726 927 sau 0748 611 275 cu stima vasile baies.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *