Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa incep constructia casei in martie, in Giurgiu. Astept oferte

Am un teren de 360 mp, deschidere 10 ml. Central, Giurgiu.
Pot construi pe o latime de 8-9 ml. Pe o latura am un vecin cu P+1. Pe spate, alt P+1. Liber la S si V. Apa, curent, gaze.
Vreau o casa cu parter (1 dormitor) si 2 dormitoare + baie + debara la mansarda. Fara garaj, fara pivnita.
Am buget fix de 50.000 Euro. Lucrarile sa inceapa in Martie 2015. Avans 20%, apoi 40% si 40% la final, cand primesc cheia. Cand primesc cheia? Ce model imi propuneti?
Pe teren este o constructie veche din caramida sanatoasa. O demolez eu sau recuperati dvs caramida si facem economie la materiale?
Astept o oferta detaliata in termenii aratati. Detaliata. Multumesc!


Intrebare de la Marian, pe adresa redactiei: Vreau sa incep constructia casei in martie, in Giurgiu. Astept oferte.

14 răspunsuri la “Vreau sa incep constructia casei in martie, in Giurgiu. Astept oferte”

Buna ziua domnul Marian,
In primul rand cred ca trebuie sa cautati un proiectant, pentru a va face proiectul casei, dupa aceea un constructor, bugetul pentru o casa o sa fie stabilit tot cu proiectantul, depinde cat fier va fi nevoie sa bagati, caramida, betoane, lemn, suprafata construita, totul depinde de cantitatile necesare constructiei. Pentru o mai buna verificare ar trebui sa consultati mai multe firme de proiectare si dupa aceea sa va hotarati care va fi bugetul. Doi nici un constructor nu o sa va faca casa cu banii lui, sunt prea multi care dupa ce vad treaba facuta , nu mai dau banii, ca sa mergi in judecata pentru a recupera trebuie doi trei ani ca asa e la noi, banii pe etape bine stabilite de la inceput in contract si nimeni nu are probleme.

BUNA ZIUA. VA POT EXECUTA LUCRAREA LA DATA PROPUSA DE DVS. IN FAZA LA CHEIE, CU INCADRAREA IN SUMA DE CARE DISPUNETI, DACA STRUCTURA VA FI CEA PE CARE ATI DESCRIS-O. PLATA V-O PROPUN IN RATE SAPTAMINALE, PE STADII FIZICE DE LUCRARI EXECUTATE. DESIGUR, BANII PENTRU MATERIALE, TREBUIE SA II AVANSATI. PROBABIL VA VOI PREZENTA CEA MAI AVANTAJOASA OFERTA. NU SOLICITAM MASA, NU CONSUMAM ALCOOL. NU VA POATE NIMENI EXECUTA LUCRAREA FARA SA DETINETI AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE SI PROIECT DE EXECUTIE. Sint multe de discutat, deci va propun sa continuam discutia la tel; 0745315725 sau cavas33@yahoo.ro Cu stima, CAVAS

Buna ziua
La multi ani !
Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
Putem sa optimizam un proiect asa cum il doriti dvs si in functie de bugetul pe care il aveti dumneavoastra. In vederea unei colaborari va rugam sa ne contactati telefonic.
Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com
Web:

contactati-ne preturi fara concurenta va asigur si nu o zic de dragul marketing-ului sau de a prinde lucrarea probati dvs.

Buna ziua.Pentru a va putea face un deviz real ( cu plan arhitectural,etc. ),avem nevoie de mai multe detalii de la dvs.
In speranta unei bune colaborari , cu consideratie ,
Constantin Cristian
instalatiicomplete@yahoo.com
0726 050 661

Se poate face in maxim 45000e ceea ce doriti.Pot asigura, in acelasi pret, proiect, autorizatii,etc.Cezarp2003@yahoo.com sau 0724743123

buna ziua.din cate stiu eu,pentru ca o parcela sa fie construibila,trebuie sa aiba o deschidere de 15 metri sau daca e parcela de colt ( la intersectia a doua strazi ) trebuie sa aiba 12 metri.asta prevad regulamentele locale de urbanism.de asemenea,veti fi obligat sa amplasati constructia,fata de unul din vecinii laterali ( limita de proprietate ) la o distanta egala cu jumatatea inaltimii constructiei la cornisa,dar nu mai putin de 3,00 m.ar fi bine sa intebati la servicul de urbanism daca puteti construi pe acea parcela,tinand cont de latimea mica pe care o are 10,00 m.
daca totusi vi se va da voie sa construiti ( probabil va vor pune sa faceti un PUZ,plan de urbanism de zona,prin care sa modificati prevederile din regulamentul local de urbanism )cu 50.000 de euro,firma noastra va construieste la cheie,o casa cu suprafata desfasurata de 165 m.p.( parter + mansarda ).telefon 0743 426782.ing.velios sotiris

BUNA ZIUA Putem executa lucrarea in conditiile spuse de dv,inclusiv proiectarea la 4euromp.Trimiteti o schita a proprietatii[schita topo,sau act proprietate schita],inclusiv cu vecinatatiile pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com Pentru inceput trebuie facut un proiect de demolare a constructiei vechi. V-a putem prezenta lucrari executate din care puteti alege ce ,, v-a doriti”,acesta fiind criteriul principal pentru incadrarea in pretul dv,in principal finisajele,timplaria,sursa de incalzire,[gaz,lemn,electric]calorifere sau incalzire pardoseala etc . STIMA

BUNA ZIUA,

Suntem o echipa tanara,formata din baieti foarte seriosi si profesionisti.daca doriti o colaborare bazata pe RESPECT si PROFESIONALIZM,(avem cele mai bune preturi in raportul CALITATE-PRET,OFERIM SI PROIECTARE)ma puteti suna la orice ora la 0740189710.
CU STIMA,
TUDOR

Buna ziua. Pentru acoperis va putem ajuta noi , in momentul in care ajungeti la acest stadiu.O zi buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *