Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa izolez pe interior un perete de caramida – rog sfaturi

Am un perete din caramida si nu pot sa il plachez pe exterior cu polistiren din cauza vecinului. Daca il tencuiesc pe interior, pun vata bazaltica profile si rigips sau vata bazaltica si dulapi si peste osb? Sau polistiren?(grafitat, expandat, extrudat) si peste cu rigips sau osb? Cum este mai bine sa nu traga umezeala, sa faca mucegai? sau sa pun si o folie? Dati-mi cateva sfaturi cum este mai bine, peste osb sau rigips ce o sa pun o sa vin cu tapet. Multumesc!


Intrebare de la Constantin, pe adresa redactiei: Vreau sa izolez pe interior un perete de caramida – rog sfaturi.

3 răspunsuri la “Vreau sa izolez pe interior un perete de caramida – rog sfaturi”

BUNA ZIUA

EXCLUS POLISTIREN, POLISTIRENUL INSEAMNA , IGRASIE….PROBLEME intrun cuvant.

As recomanda sa intrati pe naturalpaint.ro si sa consultati reprezentantul de vanzari, care va poate ajuta cu cele mai bune sisteme de izolare, cu produse de calitate, naturale, cum ar fi canepa , lana de oaie , fibra de lemn…Aceste materiale resprira…detalii pe parcurs.

Tineti cont de faptul ca nu construiti, sau izolati o casa in fiecare zii, si va doresc sa va ganditi la sanatatea familiei dvs.

cu respect

pentru termoizolatie la interior sunt materiale speciale pe baza de pluta, perle de ceramica,fibra de canepa, panouri fibra de lemn, etc. Sunt indicate materiale naturale care sa nu emane substante toxice in interiorul casei. Ex. polistirenul elimina benzen, vata contine borax. Detalii la 0720424045 Adrian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *