Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Administratia de drumuri ma obliga sa donez 5 m ca sa primesc avizul


Buna, am o suprafata de teren de 800 mp cu front-ul la strada de 32 mp am facut ridicarea topo si am inceput sa scot avizele necesare pentru constructie. Am avizul de la apa, electrica, gaz, dar nu pot obtine avizul de la administratia de drumuri, motivul refuzului este ca primaria are un plan de largire a drumului si ma obliga sa donez 5 m din teren la schimb cu avizul in total 150 mp. As putea sa obtin avizul fara sa cedez? Mentionez ca primaria Brasov nu despagubeste. Multumesc.


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Administratia de drumuri ma obliga sa donez 5 m ca sa primesc avizul.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

ConstruireaCasei.wordpress.com in februarie 9th, 2015

Buna ziua!

In nici un caz nu iti pot impune acordarea avizului pentru „donarea” unei parti a proprietatii. Pentru ca nu suntem la piata!

Ciudat mi se pare ca o astfel de „pretentie” sa vina de la AD si nu de la Biroul de Urbanism din Primarie, ca necesitate ce decurge din RLU. Chiar si atunci, se va impune o retragere a constructiei si imprejmuirii, nicicum o „doatie”!

E ceva cu iz penal acolo.

Succes!

CasaTaMultVisata in februarie 9th, 2015

D-l Mihai, fara sa cedati prin declaratie la notar cei 5 m nu o sa puteti obtine Autorizatie de Construire, cred ca aveti notat si in Certificatul de Urbanism acest aspect.
Pentru alte neclaritati va stam la dispozitie.
Cu respect si stima,
Echipa „CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0742 756576 0767 954857
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

mihaila viorel in februarie 10th, 2015

Buna ziua! nu obtineti avizul ptr. ca nu se mai doreste sa fie strada privata am fost in situatia dv. si am cedat servitutea iar in proiect am trecut aliniamentul si distanta de la gard stada era de 6 m iar acum este de 12m din care1,5 plus 1,5 trotuar cu spatui verde Brasov strada Fagurului ,daca doriti lamuriri va las telefonul0787808087 Emailviorelm69@yahoo.it mentionez ca nu lucrez la primarie.Cu stima si respect!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii