Categorii
Intrebari de la cititori

Administratia de drumuri ma obliga sa donez 5 m ca sa primesc avizul

Buna, am o suprafata de teren de 800 mp cu front-ul la strada de 32 mp am facut ridicarea topo si am inceput sa scot avizele necesare pentru constructie. Am avizul de la apa, electrica, gaz, dar nu pot obtine avizul de la administratia de drumuri, motivul refuzului este ca primaria are un plan de largire a drumului si ma obliga sa donez 5 m din teren la schimb cu avizul in total 150 mp. As putea sa obtin avizul fara sa cedez? Mentionez ca primaria Brasov nu despagubeste. Multumesc.


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Administratia de drumuri ma obliga sa donez 5 m ca sa primesc avizul.

3 răspunsuri la “Administratia de drumuri ma obliga sa donez 5 m ca sa primesc avizul”

Buna ziua!

In nici un caz nu iti pot impune acordarea avizului pentru „donarea” unei parti a proprietatii. Pentru ca nu suntem la piata!

Ciudat mi se pare ca o astfel de „pretentie” sa vina de la AD si nu de la Biroul de Urbanism din Primarie, ca necesitate ce decurge din RLU. Chiar si atunci, se va impune o retragere a constructiei si imprejmuirii, nicicum o „doatie”!

E ceva cu iz penal acolo.

Succes!

D-l Mihai, fara sa cedati prin declaratie la notar cei 5 m nu o sa puteti obtine Autorizatie de Construire, cred ca aveti notat si in Certificatul de Urbanism acest aspect.
Pentru alte neclaritati va stam la dispozitie.
Cu respect si stima,
Echipa „CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0742 756576 0767 954857
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Buna ziua! nu obtineti avizul ptr. ca nu se mai doreste sa fie strada privata am fost in situatia dv. si am cedat servitutea iar in proiect am trecut aliniamentul si distanta de la gard stada era de 6 m iar acum este de 12m din care1,5 plus 1,5 trotuar cu spatui verde Brasov strada Fagurului ,daca doriti lamuriri va las telefonul0787808087 Emailviorelm69@yahoo.it mentionez ca nu lucrez la primarie.Cu stima si respect!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *