Categorii
Intrebari de la cititori

Am de inlocuit in intregime un acoperis in Bucuresti

Buna ziua,
Am de inlocuit / reparat in intregime un acoperis in Bucuresti, si as dori sa va cer ajutorul pentru a obtine cateva devize (de preferat de la firme/echipe specializate) pentru:
– decopertat tigla ceramica veche;
– inlocuit structura sarpanta (lemn) + montat astereala & izolatie;
– montat tigla ceramica noua + burlane, sageac, etc.
Suprafata totala e de 250 m2.
Va multumesc!


Intrebare de la Catalin, pe adresa redactiei: Am de inlocuit in intregime un acoperis in Bucuresti.

16 răspunsuri la “Am de inlocuit in intregime un acoperis in Bucuresti”

Buna ziua,
Suntem o firma din Chitla in cadrul careia gasiti tot ce aveti nevoie.Daca sunteti interesat de o colaborare cu noi,va asteptam sa ne contactati la orice ora.
Va multumesc,
CU STIMA,TUDOR
TEL 0740189710
EMAIL tudorelstirbug3@gmail.com

Buna ziua suntem o firma din harghita noi putem face toste lucrarea.tel.0744207743 Avem si cherestea rasinoase.

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman daca va intereseaza ne gasiti la nr.tel 0769942980.Sanatate.

Buna ziua,Pentru intocmirea devizului complect SI corect va rog sa ma contactati la nr 0722305771.Firma Bolintin-Vale.

Buna Ziua,Pentru intocmirea devizului complet SI corect VA rog Sa ma contactati:0722305771.Firma Bolintin-Vale.

Buna ziua am o firma de constructi in bucuresti serioasa si pentru cererea dumneavoasta pretul ce vil pot spune fara a vedea lucrarea ar fi de 30 ron mp asta in functie de complexitatea lucrari daca vreti sa va convingeti de noi vizionati adresa firmei de facebook sidecototalconstruct .Va multumesc! tel 0727346698.

DOMNILOR VAD CA DE CEVA TIMP A-TI LUAT CU ASALT SAITUL CASA DEX, FOARTE BINE, DAR RASPUNDETI SI LA INTREBARILE CARE LE INTAMPINA UNII CU EGRASIA, MUCEGAIUL,IZOLATIILE si alte probleme care le intampina beneficiarii, pentru ca nu au avut curajul sau banii necesari, sa lucreze cu niste firme specializate in constructii.

MAI NOU UNII CAUTA LUCRARI DE CONSTRUCTII PE ACEST SAIT SI SUB FORMA UNOR COMISIOANE LE VAND MAI DEPARTE DESI CRED CA NU AU PUS MANA PE MISTRIE SAU BOLOBAC IN VIATA LOR…..

Foarte buna observatia! Se intampla de multe ori ca dupa ce si-au construit case unii sa constate ca apar unele probleme deranjante , urmare a unor deficiente in executia unor lucrari si in punerea in manopera a unor materiale.Meseriasii buni trebuie platiti insa multi beneficiari prefera sa dea nimica toata unora care poate au mai puțina experiența, crezand ca” poate „o sa iasă bine. Stiu fosti strungari, sapatori, macelari, necalificati , care s-au apucat de constructii, de multe ori ei fiind preferati datorita unor preturi halucinant de mici, mulțuminduse sa traiasca de pe o zi pe alta.
Marius I.

Buna ziua,
Uitati-va pe acest sait cu atentie , sunt persoane care stau numai in fata calculatorului si intervin imediat ce se pune o intrebare de constructie a unei case, ma deranjeaza ca nici nu stiu sa se adreseze clientului, ma intreb daca ai o echipa de meseriasi cum de stai de vreo doi ani zi de zi numai pe internet, echipa aceea lucreaza fara tine ? cine coordoneaza acea echipa ? cine supravegheaza lucrarile ? cine raspunde de executie ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *