Categorii
Intrebari de la cititori

Am nevoie de autorizatie pentru renovare casa veche din 1901?

Buna, am nevoie de sfaturile voastre si am sa incep prin a-mi cere scuze inca de pe acum de lipsa mea de cunostinte in acest domeniu.
Ideea este urmataorea: am mostenit o casa veche din 1901 pe care as dori sa o renovez.
Marile mele probleme sunt:
1. voi avea nevoie de autorizatie sau orice fel de astfel de birocratie?
2. casa este construita pe doua nivele daca as spune asa demisol si etaj insa am observat ca desi peretii sunt extrem de grosi nu exista stalpii aceia din beton la colturile casei (imi cer scuze pentru exprimare). Acoperisul trebuie refacut in totalitate, dar pot face asta fara acei stalpi de legatura si centura?
Va rog, chiar am nevoie de sfaturile voastre. Va multumesc anticipat!


Intrebare de la Mara, pe adresa redactiei: Am nevoie de autorizatie pentru renovare casa veche (si acoperisul) din 1901?

6 răspunsuri la “Am nevoie de autorizatie pentru renovare casa veche din 1901?”

BUNA SEARA UNDE ESTE CASA?PT RENOVARI NU TREBUIE AUTORIZATIE,ASTA DACA NU SCHIMBATI ASPECTUL ,ARHITECTURA CASEI SI DEPINDE DE CE DORITI DE LA ACEASTA RENOVARE.DEPINDE DE CUM ARATA CASA,DE STAREA STRUCTURI,A ZIDURILOR,A FUNDATIEI. AVETI 2 VARIANTE. -1 CONTACTATI UN EXPERT TEHNIC CARE V-A FACE EXPERTIZARE CLADIRI SI V-A DA SOLUTIA DE CONSOLIDARE,DUPA ACEEA AUTORIZATIA,DUPA ACEEA O FIRMA PT EXECUTAREA LUCRARILOR -2 CONTACTATI DIRECT 1-2 FIRMA DE CONSTRUCTIE VEDETI VARIANTA SPUSA DE FIECARE SI ALEGETI IN FUNCTIE DE CE CREDETI CA VA ESTE MAI CONVENABIL PT DETALII TRIMITETI POZE CASA PE E-MAIL vilmacomp1969@yahoo.com dar cel mai bine este la fata locului sau tel 0735855409 STIMA

daca nu schimbati aspectul casei se poate restructura sau restaura cu consolidari fara cheltuieli inutile pe hartii fara valoare. 0720424045

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman cu experienta in renovari(nu va trebuie autorizatie) daca va intereseaza ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna ziua,
Pentru renovare nu va trebuie autorizatie.Daca doriti o colaborare bazata pe profesionalizm,seriozitate si respect,ma puteti suna oricand doriti.Va stam la dispozitie cu deosebita placere.
Va multumesc,
CU STIMA,TUDOR
TEL 0740189710

Buna ziua,
am o casa batraneasca de 64 mp in valea Izvoarelor, Jud Mures si as vrea sa o renovez si sa monez pa curenta si canalizare ( baie si bucatarie). gaz si curent are.
Am nevoie de autorizatii?
Ma poate ajuta cineva cu raspunsuri?
Multumesc anticipat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *