Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Bucatarii decorate cu panouri din sticla colorata, imprimate digital

panou sticla securizata imprimata digital decor perete bucatarie


Un detaliu colorat poate schimba radical infatisarea oricarei camere din casa. Cand vine vorba despre bucatarii acel detaliu poate fi un panou decorativ din sticla imprimata digital aplicat pe peretele din zona blatului de lucru.

In ultimii ani, sticla securizata a cucerit tot mai mult teren, devenind unul dintre cele mai cautate finisaje decorative pentru bucatariile moderne. O bucatarie aparent banala se transforma radical prin simpla aplicare a unui panou de sticla colorata, imprimat digital.

Modele variate, pentru bucatarii personalizate

Tehnologia moderna permite transpunerea pe sticla a oricarei imagini, astfel incat bucataria sa fie nu doar frumos colorata, ci si personalizata dupa bunul plac al beneficiarilor.

Asa ca daca iti doresti o bucatarie unica, nu trebuie decat sa apelezi la o companie specializata in productia sticlei securizate care va realiza un panou de sticla perfect adaptat suprafetei pe care doresti sa o plachezi si sa o pui in valoare.

Te invit sa rasfoiesti imaginile din galeria foto de mai jos, pentru a vedea cat de spectaculoase sunt bucatariile decorate cu panouri decorative din sticla imprimata digital.

14 răspunsuri la “Bucatarii decorate cu panouri din sticla colorata, imprimate digital”

Buna Victoria, ìmi poti indica o companie care produce astfel de panouri decorative? (de preferat ar fi zona Capitalei)

Buna Victoria ,frumoase panouri. Sunt interesata de o firma producatoare de astfel de panouri in Cluj Napoca.Multumesc.

O companie din Bucuresti specializata in lucrari de acest gen este Opri Cristal opricristal. ro/placare-sticla-colorata/.

Sunt incantata de idee. Aceste panouri sunt foarte practice, elegante si se pot intretine usor.Forma lor difera. Cred ca sunt montate pe sina ca sa poata fi usor manevrate si curatate. Am vazut ceva asemanator, gent tablou, pictat pe sticla.

Ana, poate ca vorbim despre doua lucruri diferite. Panourile descrise in acest articol sunt fixe si se monteaza doar de catre specialisti, prin lipirea de perete cu ajutorul unui silicon/adeziv special. Din cate stiu, panourile din sticla pot fi montate direct deasupra faiantei existente, scutindu-ne de mult deranj.

sunt si eu interesata de un panou din sticla colorata imprimata digital de 2.60 m x 0.60 m in Bucuresti. La ce pret ar ajunge un panou de aceasta dimensiune? b
Multumesc

Bună ziua mă puteti ajuta cu o poza,îmi place foarte mult imaginea cu pădurea din imprimeu dar nu o gasec nicăirea. Va multumesc

sunt si eu interesat de un panou din sticla colorata imprimata digital de 2.60 m x 0.60 m in Bucuresti. La ce pret ar ajunge un panou de aceasta dimensiune? Multumesc.

Buna, Cristina!

Am vazut pe net ca una dintre firmele specializate in productia panourilor de sticla securizata colorata din Sibiu este compania Segani. Cu siguranta exista si altele, trebuie doar sa cauti mai atent pe internet 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *