Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cantitate materiale pentru fundatie, casa parter 115 mp


Buna ziua, vreau sa imi construiesc si eu o casa tip, parter, suprafata totala 115 mp. Suprafata sol 115 mp, living 21,7 mp, bucatarie 7,8 mp, dormitor 1 = 14 m, dormitor 2 = 12 mp, dormitor 3 = 10 mp, baie 4,8 mp, hol 11,5 mp, terasa 6,5 mp, camara 3,5 mp.
Intrebarea mea ar fi legata de cantitatea materialelor pentru fundatie.
Mentionez ca pe terenul unde vreau sa o construiesc este asezata o casa, care a fost a bunicilor mei, are peste 80 ani si inca rezista. Nu are temelie, este o zona ferita de inundatii, alunecari etc (Priboieni, Arges). Mentionez si ca nu am studii in domeniu si cum vreau sa demolez casa bunicilor sa fac alta in loc (de caramida), as avea nevoie de anumite sfaturi. Va multumesc anticipat.


Intrebare de la Alex, pe adresa redactiei: Cantitate materiale pentru fundatie, casa parter 115 mp.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

popovici ovidiu in februarie 4th, 2015

anul trecut m-a costat fundatia 6000 euro la o casa cu amprenta 80mp (manopera si materiale).Tin sa precizez ca in santuri am bagat foarte multa piatra drept ptr care a fost redusa considerabil cantitatea necesara de beton data de proiect…apoi mai e fierul…dar tinand cont ca a dvs e doar pe un nivel probabil nu trebuie foarte mult.O zi buna!

popovici ovidiu in februarie 4th, 2015

Suntem o echipa din olt.daca imi trimiteti pe address de mail gabrielantonie50@hotmail.com schita va pot face un calcul de materiale plus executie.suntem o echipa din olt si lucram cu preturi f competitive.intre 25 si 35 euro in functie de complexitatea lucrarii.va salut cu respect.

CasaTaMultVisata in februarie 4th, 2015

Buna seara
Pentru o posibila colaborare contactati-ne.
Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

marinel in februarie 4th, 2015

BUNA SEARA PT UN CALCUL TRIMITETI O SCHITA A CASEI CU LUNGIMI ,LATIMI PE E-MAIL vilmacomp1969@yahoo.com SUNT DIN RM VALCEA STIMA

adrian in februarie 5th, 2015

trebuie proiect pentru necesar de materiale

TUDOR in februarie 5th, 2015

Buna ziua,

Avem o echipa care face lucrari in Pitesti si in tot judetul Arges.Daca doriti sa purtam o discutie si sigur o colaborare ne puteti gasi la tel oricand doriti.Noi va stam la dipozitie cu placere,seriozitate si profesionalizm
Va multumesc
CU STIMA,TUDOR
TEL 0740189710

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii