Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma sau echipa pentru construire casa in Brasov

Buna ziua, caut firma (echipa) care sa aiba: popi metalici, cofraje, generator, compactor etc pentru construirea unei case p + m in Brasov, Stupini. Astept oferta de pret pentru executia casei la rosu. Multumesc.


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Caut firma sau echipa pentru construire casa in Brasov.

7 răspunsuri la “Caut firma sau echipa pentru construire casa in Brasov”

Buna ziua. Va pot executa lucrarea cu 28-40 euro /mp.reprezentind manopera la rosu. Dupa ce imi veti trimite schitele din proiect pe adresa cavas33@yahoo.ro , acest pret poate sa scada sau sa creasca. Daca sinteti un beneficiar real, rog lasati-va datele de contact , pentru a se putea comunica operativ cu dvs. Cu stima, cavas. 0745315725

Buna ziua, in legatura cu cererea de oferta,noi construim case, vile la pretul de 28-40 euro/mp, (manopera la rosu) si la 110-150 euro/mp (manopera+materiale la rosu), iar la cheie intre 220 – 270 euro/mp (manopera+materiale). Pretul variaza in functie de proiect.
Avem nevoie de un proiect pentru a va face o oferta concreta. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0754 457 950 / 0737 670 630, sau pe mail craciun_invest@yahoo.com.
Suntem o firma de constructii care prestam toate tipurile de servicii si lucrari in constructii.In cazul in care doriti putem avea si o intalnire pentru a discuta detalii legate de constructie. Multumesc si o zi buna.

buna ziua
in cei 17 ani am construit peste 35 vile la cheie ,avem popi metalici etc
manopera la rosu este de la 80 – 120 lei /mp/SC , pretul real se face cu plansele in fata ,la teren , si dupa o discutie cu DV
detalii la tel
Vlad -0723 249 738

Buna ziua.Sunt din Brasov .Am o firma de constructii,echipa formata din 11oameni total si detin cofraje doka peste 300 metri patrati,300de popi,mai compactor si restul toate cele necesare pentru ridicarea unei case la rosu.avem proiecte in derulare la Sanpetru.Daca doriti o oferta reala va rog cautati-ma la tel 0788500550.Va ofertez materiale si manopera sau doar manopera.

Avand o experienta de 12 ani pe partea electrica in Italia m-am intors sa ofer o calitate superioara lucrarilor electrice si un stil de munca revolutionar avand posibilitatea si resursele realizarii celor mai exigente cerinte.

Executam si proiectam lucrari electrice de orice tip, reparatii, intretinere, interventii, sisteme de securitate, sisteme de monitorizare video, porti automate, automatizari diverse, inlocuiri tablouri electrice, montat corpuri de iluminat.

0749232250

Buna seara va putem realiza proiectul intre 28 si 37 euro mp structura cu stima constructiisirenivari. ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *