Categorii
Intrebari de la cititori

Ce variante ieftine am sa fac o hazna, stau la tara

Sunt un nou membru a celor care-si vor construi o casa iar acum am ajuns la faza cu haznaua (cea din fundul curtii) as dori sa stiu cum sa o consruiesc mai ieftin, tinind cont ca sunt undeva la tara si bineinteles fara fosa cea din comert din plastic si fara prea multe betoane. Va multumesc.


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Ce variante ieftine am sa fac o hazna, stau la tara.

7 răspunsuri la “Ce variante ieftine am sa fac o hazna, stau la tara”

Fosa betonata ,este singura varianta pentru casele de la tara, cativa saci de ciment, un metru doi de pietris+nisip= amestec, o betoniera sau lopatile si fosa este ca betonata.
Numai aveti grija cu saparul acola necesita putina transpiratie…..depinde de cat de mare vreti sa o faceti si de cat va tin puterile.

salut sunt mihai si pot sa va spun ca nu am posibilitatea de a da drumul apelor uzate de la buc baie mai putin topaleta altundeva doar in hazna si atunci am facut niste calcule la 6 max 7 pers la o casa cam le hazna ar trebui sa fac . Si bineinteles am inca un dubiu in legatura cu zidaria haznalei sa o fac zidita in piatra seaca sau din beton armat.

Salut la 6 persoane consumi 12 mc(4×3 pe 1m inaltime) de apa pe luna cindestete unde trebuie sa se duca atita apa eu ti-am spus daca ai curte merita stil ecologica alfel nu faci fata.eu pot sa-ti fac asa ceva dar dami o zona .

doresc o hazna amenajata in curte la tara si as multumi lui Spirache daca ma contacteaza

Si eu vreau sa fac o hasna. Daca ma poate contacta cineva. Stau la tara. Am o hasna mica. Va multumesc…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *