Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce variante ieftine am sa fac o hazna, stau la tara


Sunt un nou membru a celor care-si vor construi o casa iar acum am ajuns la faza cu haznaua (cea din fundul curtii) as dori sa stiu cum sa o consruiesc mai ieftin, tinind cont ca sunt undeva la tara si bineinteles fara fosa cea din comert din plastic si fara prea multe betoane. Va multumesc.


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Ce variante ieftine am sa fac o hazna, stau la tara.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

alexandru in februarie 15th, 2015

din beton armat putem discuta 0722148503

Mihai Lazar in februarie 15th, 2015

Fosa betonata ,este singura varianta pentru casele de la tara, cativa saci de ciment, un metru doi de pietris+nisip= amestec, o betoniera sau lopatile si fosa este ca betonata.
Numai aveti grija cu saparul acola necesita putina transpiratie…..depinde de cat de mare vreti sa o faceti si de cat va tin puterile.

SPIRACHE in februarie 16th, 2015

Salut daca ai curte mare merita sa faci o fosa ecologica cea simpla nu face fata si la baie,dus,spalat,etc.In ce zona e ,eu am facut asa ceva in Ilfov,merita. dumitru.spirea@gmail.com

mihai in februarie 18th, 2015

salut sunt mihai si pot sa va spun ca nu am posibilitatea de a da drumul apelor uzate de la buc baie mai putin topaleta altundeva doar in hazna si atunci am facut niste calcule la 6 max 7 pers la o casa cam le hazna ar trebui sa fac . Si bineinteles am inca un dubiu in legatura cu zidaria haznalei sa o fac zidita in piatra seaca sau din beton armat.

SPIRACHE in februarie 19th, 2015

Salut la 6 persoane consumi 12 mc(4×3 pe 1m inaltime) de apa pe luna cindestete unde trebuie sa se duca atita apa eu ti-am spus daca ai curte merita stil ecologica alfel nu faci fata.eu pot sa-ti fac asa ceva dar dami o zona .

viorica vintilescu in februarie 2nd, 2017

doresc o hazna amenajata in curte la tara si as multumi lui Spirache daca ma contacteaza

Jonny in septembrie 19th, 2018

Si eu vreau sa fac o hasna. Daca ma poate contacta cineva. Stau la tara. Am o hasna mica. Va multumesc…

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii