Categorii
Intrebari de la cititori

Condens in zona joasa a acoperisului, vata s-a imbibat, apa curge pe pereti

Locuiesc de 3 luni intr-un bloc nou la ultimul etaj (3), tavanele sunt din rigips pus pe profile (UV si CD) care sunt prinse de grinzi si capriori (nu este placa turnata). Deasupra este podul acoperit astfel: capriori, vata, folie si tabla ondulata (nu stiu daca este Lindab). Problema pe care o aduc in dezbatere este condensul care se face din abundenta doar pe dormitor si baie, adica zona joasa a acoperisului (livingul si bucataria fiind pe coama). Vata s-a imbibat, apa a curs pe rigips si acum curge pe pereti si la imbinarea rigipsului. Ce nu este in regula? Folia? Ce credeti? Multumesc pentru solutii.


Intrebare de la Anonim, pe adresa redactiei: Condens in zona joasa a acoperisului, vata s-a imbibat, apa curge pe pereti.

7 răspunsuri la “Condens in zona joasa a acoperisului, vata s-a imbibat, apa curge pe pereti”

Salut i-al pe administrator cel cu care s-a lucrat la masardare,e prost montata si nu e izolata pe acoperis si etc,lucrare eftina facuta cu frizeriii,noi nu putem sa-ti dam un amanunt decit la fata locului.Adevarul e ca multe masardari facute cu xxxxx au plecat la primul vint si la prima ploaie,s-au bucurat la pret,asa le trebuie.Eu nu pot sa inteleg cum se lucreaza eftin si bun.Noi nu mai afem loc de ei FRIZERII care au fost in strainatate etc.

Buna ziua,
Daca esti din Buc sau Ilfov ma puteti contacta oricand doresti,numai la fata locului pot sa ma pronunt,astept tel dumneavoastra
Va multumesc,
CU STIMA,TUDOR
TEL 0740189710

Buna ziua,
Daca asta se intampla si in perioada calda , sigur este infiltratie de apa . Daca sa intamplat sa remarcati acum este posibil sa fie condensul care a trecut prin folia incorect pusa s-au deasemenea tot infiltrare . Oricum trebuie sa interveniti pentru a remedia si reface ca la carte .
Dar am o rugaminte . Nu lasasi constructorul in pace cum este obisnuit romanul .
Cereti vanzatorului sa va faca remedierile chiar daca -l dati in judecata .

Nu va fie frica , nu uitati ca si judecatorii sant oameni si detesta la fel ca dv acest lucru .
Va spun asta eu fiind tot constructor , specializat pe lemn .

Buna ziua,deocamdat constructorul este singurul vinovat in privinta asta`din spusele d-stra imi dau seama ca folia nu a fost asezata cum trebuie,sau undeva cei care au montato nu au petrecuto cum trebuie `sau din gresala au spart folia,cel mai bine se vede la fata locului`dara fara o constatare nu ne putem pronunta,va stam la dispozitie 0722 199 087 Eugen

Buna ziua,
cu siguranta este vorba despre montajul defectuos al foliei anticondens dar poate fi si o problema de montaj invelitoare.
Diagnosticarea se face la fata locului.
CU STIMA ,
cristian u.

Buna seara,
Pentru expertiza si remediere cauza, puteti sa ne contactati si vom raspunde in cel mai scurt timp solicitarii dumneavoastra.

Cu respect,
Cristian
tel: 0735478709

Daca umezeala este asa de abundenta ,atunci sigur pe undeva in zona superioară exista o deficienta la invelitoare, folia anticondens nu poate prelua toata apa, aceasta scurgandu-se in zona cea mai de jos. Ar trebuii sa se controleze intai invelitoarea si apoi desfacute tavanele, schimbata izolatia si refacut totul la loc.
Marius

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *