Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Costuri casa lemn – 2 dormitoare, 1 baie, 1 bucatarie


Buna ziua, as dori sa stiu cat ma costa casa de lemn cu 2 dormitoare, 1 baie, 1 bucatarie, la marimi normale.


Intrebare de la Ecaterina, pe adresa redactiei: Costuri casa lemn – 2 dormitoare, 1 baie, 1 bucatarie.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Aurel in februarie 1st, 2015

Lucrarea este in Harman jud.Brasov,iar suprafata pe care doriti sa construiti este de 7/7 mp.Ati uitat holul de la intrare.

Rodica Ifrim in februarie 1st, 2015

Eu vreau sa construiesc o casa de vacanta din lemn ,dar am o problema .Casa vreau sa o construiesc pe un teren intravilan si pentru ca sa nu am nevoie de autorizatie de constructive pot sa o construiesc pe piloni cu placa de ciment deasupra ? Ce dimensiunui trebuie sa aibe pilonii ,la ce distanta trebuie sa fie ,adincime si ce grosime trebuie sa aibe placa (terenul fiinf inclinat )
Deci inainte de a discuta de orice vreau sa-mi spuna o persoana autorizata daca am nevoie de autorizatie sau nu care este legea unde scrie ,iar apoi restul intrebarilor.
Multumesc

CasaTaMultVisata in februarie 1st, 2015

Pentru proeictare – avizare – autorizare – executie contactati-ne telefonic, va stam la dispozitie cu profesionalism. Doamna Rodica NU se poate construi pe piloni fara Autorizatie de Construire. Daca doriti alte informatii contactati-ne telefonic. Multumim.
Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Alina in februarie 2nd, 2015

Buna ziua !
Nu stiu detalii tehnice de contructie, dar autorizatie de constructie sigur va trebuie potrivit Legii 50/1991. Conform acestui act normativ, autorizatia de construire (constructii de orice fel) se emite la solicitarea detinatorului titlului de proprietate asupra unui imobil (teren si/sau constructii), cu respectarea prevederilor documentatiilor de amenajare a teritoriului si de urbanism.
Sunt cateva lucrari de reparare, conform prevedeilor Legii 50/1991, in cazul carora se pot emite autorizatii de construire si fara documentatii de amenajare a teritoriului si de urbanism aprobate.

adrian in februarie 2nd, 2015

costa intre 300 si 400 euro, materiale incluse.0720424045

vasile in februarie 3rd, 2015

buna seara pt doamna Ecaterina as dorii sa imi spuneti o suprafata ca sa va potspune un pret si unde ati dori sa construiti si in principiu casa din lemn din birne mai exact si grosimi de 10 /15 este la 110 mp la rosu iar la cheieeste de 220 mp.Pt mai multe detalii va rog a ma contacta la nr de tel 0746 726 927 sau 0748 611 275,va multumesc vasile baies.

Rodica Ifrim in februarie 3rd, 2015

Deci sa inteleg ca dumneavoastra imi obtineti si autorizatia de constructie ?
Am citit legea 50/1991 reactualizata si am inteles ca avizele se pot lua si de la primaria locala pentru acest gen de case ?

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii