Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri casa lemn – 2 dormitoare, 1 baie, 1 bucatarie

Buna ziua, as dori sa stiu cat ma costa casa de lemn cu 2 dormitoare, 1 baie, 1 bucatarie, la marimi normale.


Intrebare de la Ecaterina, pe adresa redactiei: Costuri casa lemn – 2 dormitoare, 1 baie, 1 bucatarie.

7 răspunsuri la “Costuri casa lemn – 2 dormitoare, 1 baie, 1 bucatarie”

Lucrarea este in Harman jud.Brasov,iar suprafata pe care doriti sa construiti este de 7/7 mp.Ati uitat holul de la intrare.

Eu vreau sa construiesc o casa de vacanta din lemn ,dar am o problema .Casa vreau sa o construiesc pe un teren intravilan si pentru ca sa nu am nevoie de autorizatie de constructive pot sa o construiesc pe piloni cu placa de ciment deasupra ? Ce dimensiunui trebuie sa aibe pilonii ,la ce distanta trebuie sa fie ,adincime si ce grosime trebuie sa aibe placa (terenul fiinf inclinat )
Deci inainte de a discuta de orice vreau sa-mi spuna o persoana autorizata daca am nevoie de autorizatie sau nu care este legea unde scrie ,iar apoi restul intrebarilor.
Multumesc

Pentru proeictare – avizare – autorizare – executie contactati-ne telefonic, va stam la dispozitie cu profesionalism. Doamna Rodica NU se poate construi pe piloni fara Autorizatie de Construire. Daca doriti alte informatii contactati-ne telefonic. Multumim.
Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Buna ziua !
Nu stiu detalii tehnice de contructie, dar autorizatie de constructie sigur va trebuie potrivit Legii 50/1991. Conform acestui act normativ, autorizatia de construire (constructii de orice fel) se emite la solicitarea detinatorului titlului de proprietate asupra unui imobil (teren si/sau constructii), cu respectarea prevederilor documentatiilor de amenajare a teritoriului si de urbanism.
Sunt cateva lucrari de reparare, conform prevedeilor Legii 50/1991, in cazul carora se pot emite autorizatii de construire si fara documentatii de amenajare a teritoriului si de urbanism aprobate.

buna seara pt doamna Ecaterina as dorii sa imi spuneti o suprafata ca sa va potspune un pret si unde ati dori sa construiti si in principiu casa din lemn din birne mai exact si grosimi de 10 /15 este la 110 mp la rosu iar la cheieeste de 220 mp.Pt mai multe detalii va rog a ma contacta la nr de tel 0746 726 927 sau 0748 611 275,va multumesc vasile baies.

Deci sa inteleg ca dumneavoastra imi obtineti si autorizatia de constructie ?
Am citit legea 50/1991 reactualizata si am inteles ca avizele se pot lua si de la primaria locala pentru acest gen de case ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *