Categorii
Intrebari de la cititori

Cu ce sa accesorizez baia ca sa nu para monotona?

Buna ziua, as avea si eu o nelamurire. Am achizitionat pentru baie gresie gri grafit 40×40 cu faianta alba 20×60 si brau sticla gri 2×60. Avand in vedere ca baia este 200 latime x 350 lungime si ca faianta se regaseste doar in jurul cazii si cat tine vasul de wc si bideu pana deasupra clapetei, va rog sa imi spuneti cu ce as putea sa accesorizez baia astfel incat sa nu para monotona. Sanitarele sunt albe, cada este pe latime in capatul baii.
Multumesc!


Intrebare de la Camelia, pe adresa redactiei: Cu ce sa accesorizez baia ca sa nu para monotona?

2 răspunsuri la “Cu ce sa accesorizez baia ca sa nu para monotona?”

E buna ideea lui Spirache. O oglinda mare, cu o rama lata intr-o culoare contrastanta poate fi solutia. Dar accesorizarea unei bai se poate face si altfel: cu ajutorul prosoapelor si a covoraselor. Este suficient sa cumperi un covoras intr-o culoare de impact si sa te aprovizionezi cu cateva seturi de prosoape asortate pentru a scapa de monotonia din baie.

Iar daca baia despre care vorbesti are si o fereastra, poti monta unul sau doua ghivece cu plante de interior care iubesc umezeala. Spathiphyllum este doar un exemplu: https://www.casadex.ro/2011/06/spatifilum-sau-crinul-pacii/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *