Categorii
Intrebari de la cititori

Culoare mobila zona de luat masa si zona TV – Ce sa aleg?

Buna ziua. Imi amenajez zona de luat masa astfel: masa alba, cu o bancuta alba si scaune violet. Poate am imbinat prea multe texturi in zona asta :), dar intrebarea mea este urmatoarea: ce culoare poate sa aiba mobila din jur (eventual un bufet, o vitrina, covor)? Parchetul este maro deschis, un cafea cu lapte. Aceeasi intrebare pentru zona TV. Acelasi parchet, culoarea peretilor undeva in zona cromatica a parchetului, canapeaua albastru mai inchis (masuta si mobilier zona TV). Va multumesc.


Intrebare de la Gabriela, pe adresa redactiei: Culoare mobila zona de luat masa si zona TV – Ce sa aleg?

2 răspunsuri la “Culoare mobila zona de luat masa si zona TV – Ce sa aleg?”

Imi place ideea de a asorta masa si scaunele cu o bancuta pentru locul de luat masa, la fel cum imi plac si scaunele lila. Imi imaginez ca vrei sa obtii un decor romantic. Cred ca n-ai gresi cu nimic daca ai alege o vitrina sau un bufet din lemn vopsit in alb (ce frumos ar arata un set de farfurii si cescute din portelan cu motive florale pe rafturile bufetului!). Covorul pe care-l vad potrivit intr-un asemenea decor este unul din iuta sau din sisal. Se gasesc si la noi la preturi rezonabile. In plus, sunt foarte usor de intretinut si pot fi sterse si cu o carpa umeda in caz de patare accidentala.

Daca iti displace ideea de mobilier alb, poti merge pe un model in culoarea lemnului natur. Este valabil si pentru zona TV din living. Sigur vei obtine un decor placut si primitor. In acest caz insa poti inlocui covorul simplu din iuta cu unul cu imprimeu.

Imi place ideea data de Victoria. As vrea sa adaug ca poate lua ambele covoare; alege unul de iuta de culoarea parchetului – fara model – si deaupra pune unul mai mic, din sisal, cu model floral – sunt la moda covoarele suprapuse. Cat despre mobilier, nu mai am ce comenta, ai spus tot; poate doar sa recomand o firma de mobilier foarte buna – mobilakoncept.ro – eu mi-am comandat mobilierul de dormitor si alt mic mobilier pentru living, mi-am ales culoarea, materialul, tot. Mi l-a si montat acasa. Ar fi frumos sa trimiti poze pe adresa redactiei sau cumva, sa ne arati cum ti-a iesit amenajarea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *