Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum fac izolatia interioara a mansardei – acoperis grinzi 10 / 10


Acoperisul casei mele este grinzi 10 pe 10 scandura, carton si tabla zincata. Cum fac izolatia interioara a mansardei pentru a locui. Va multumesc.


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Cum fac izolatia interioara a mansardei – acoperis grinzi 10 / 10.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

SPIRACHE in februarie 26th, 2015

Salut cea mai mare gresala e ca sub tabla e carton peste 5-6 ani tabla e praf deoarece condenseaza din cauza cartonului,izolatia e cu vata inbracata in folie stil pilota.pt. detali si lucru dumitru.spirea@gmail.com

ConstruireaCasei.wordpress.com in februarie 26th, 2015

Dl. Spirache, condensul nu are nici o legatura cartonul. Orice tabla sau tigla metalica consensez aproape zilnic (daca noaptea e racoare si ziua straluceste soarele).

De aceea depinde si ce fel de invelitoare metalica puneti pe casa (care este acoperirea reala de zinc) pentru a rezista cat mai mult.

Presupun ca in ccazul Dlui Adrian, cartonul are rol de folie (de protectie/anticondens). Va trebui la interior sa foloseasca o folie speciala care sa nu permita trecerea condensului, fapt care i-ar afecta finisajele. Posibil ca lambriul de lemn sa fie mai indciat decat placarea cu gips-carton.

spirache in februarie 26th, 2015

Salut dl.andrei ARE carton si tabla zincata si eu stiu deoarece am decopertat asa ceva stiu din experienta nu ce avem sa punem ,cartonul are alta functie decit folia anticondens(dinsul nu a mai dat jos cartonul si a pus tabla peste ceea e foarte rau,indrumat gresit)

Lucian in februarie 26th, 2015

Pentru o discutie directa astept un semnal pe office@monolitloghomes.ro sau la telefon 0740090422 0768863799

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii