Categorii
Intrebari de la cititori

Cum fac izolatia interioara a mansardei – acoperis grinzi 10 / 10

Acoperisul casei mele este grinzi 10 pe 10 scandura, carton si tabla zincata. Cum fac izolatia interioara a mansardei pentru a locui. Va multumesc.


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Cum fac izolatia interioara a mansardei – acoperis grinzi 10 / 10.

4 răspunsuri la “Cum fac izolatia interioara a mansardei – acoperis grinzi 10 / 10”

Dl. Spirache, condensul nu are nici o legatura cartonul. Orice tabla sau tigla metalica consensez aproape zilnic (daca noaptea e racoare si ziua straluceste soarele).

De aceea depinde si ce fel de invelitoare metalica puneti pe casa (care este acoperirea reala de zinc) pentru a rezista cat mai mult.

Presupun ca in ccazul Dlui Adrian, cartonul are rol de folie (de protectie/anticondens). Va trebui la interior sa foloseasca o folie speciala care sa nu permita trecerea condensului, fapt care i-ar afecta finisajele. Posibil ca lambriul de lemn sa fie mai indciat decat placarea cu gips-carton.

Salut dl.andrei ARE carton si tabla zincata si eu stiu deoarece am decopertat asa ceva stiu din experienta nu ce avem sa punem ,cartonul are alta functie decit folia anticondens(dinsul nu a mai dat jos cartonul si a pus tabla peste ceea e foarte rau,indrumat gresit)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *