Categorii
Intrebari de la cititori

Cum pot scapa de mucegaiul care este in spatele rigipsului?

Cum pot scapa de mucegaiul care este in spatele rigipsului din casa, pe toti peretii, cu toate ca am izolat camera, dar in acelasi timp toti peretii sunt in afara. Am o camera la subsol (30 m patrati), cu betonul de jumatate de metru iar deasupra este construita camera despre care vorbesc.


Intrebare de la Simona, pe adresa redactiei: Cum pot scapa de mucegaiul care este in spatele rigipsului?

8 răspunsuri la “Cum pot scapa de mucegaiul care este in spatele rigipsului?”

Buna ziua,
In spate la orice material o sa va apara mucegaiul,solutia e hidroizolare a peretiilor si dupa aceea inbracati in vata,polistiren ce doriti dumneavoastra.
Pt orice fel de sfat si informati ma gasiti la tel
CU STIMA,TUDOR
TEL-0740189710

Buna ziua.Solutia este termoizolatia.Daca va intereseaza ma gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

buna seara
izolatia se face pe exterior daca aveti mucegai in spatele peretelui de rigips-lucrarea a fost prost facuta nu are voie sa ajunga in spatele rigipsului umezeala din incapere, adica izolatia facuta prost pe interior permite umezelii sa ajunga in spate si condenseaza pe betonul rece ideal era sa impartiti placa de rigips de 1,2x2in 4 si sa fie montata pe pat de adeziv ca sa nu fie goluri intre placa si peretele rece

eliminati transferul termic pentru a nu mai avea condens, apoi curatati mucegaiul cu clor pentru menaj. 0720424045

in primul rand hidoizolatia nu a fost facuta corect..2″ rigipsul nu a fost montat corect..camera de la subsol,1. Primul tip, numit “Îmbrăcarea / Invelirea / Anveloparea”, constă din aplicarea unei substanţe sau a unei membrane pe suprafata exterioară a subsolului dvs., ceea ce va împiedica pătrunderea apei în pereţii subsolului. Această metodă este utilizată cu preponderenţă în timpul fazei de construcţie iniţială a casei dvs….2.Dacă locuiţi în părţi ale ţării ce sunt supuse unor ploi grele, atunci cu siguranţă veţi avea nevoie şi de un sistem pentru hidroizolaţii beciuri / subsoluri. Acesta este “Drenarea pe Exterior a Fundaţiei”, numită şi “Dren francez” de mulţi din industria construcţiilor. Este un sistem construit pe peretele exterior al fundaţiei dumneavoastră şi deviază apa printr-un sistem de drenaj în sol sau către canalizare, departe de pereţii subsolului.”cand pereti unei camere sunt la exterior inclusiv tavan intre rigips si montanti se introduce folie anticondens!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *