Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc oferte constructie la rosu in comuna Berceni, Ilfov

Buna ziua. As dori o oferta pentru constructie la rosu a unui P + 1, aproximativ 170 mp utili, manopera si manopera + materiale, inceperea in martie comuna Berceni, Ilfov.


Intrebare de la Ruxandra, pe adresa redactiei: Doresc oferte constructie la rosu in comuna Berceni, Ilfov.

25 de răspunsuri la “Doresc oferte constructie la rosu in comuna Berceni, Ilfov”

Buna ziua.Daca intr-adevar doriti inceperea lucrarilor in martie, astept in cel mai scurt timp schitele din proiectul de executie pe adresa cavas33@yahoo.ro Rog lasati-va nr de telefon si adresa de e-mail, pentru a se putea comunica cu dvs [ desigur, daca intr-adevar sinteti un beneficiar real }. Cu stima, CAVAS. 0745315725

Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda; plansa invelitoare; plansa sectiunea principala; plansa sectiunea secundara; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului; specificati din ce se doreste a se realiza constructia: (lemn, caramida, bca, etc … ) etc iar noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul-oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul cu privire la cererea dvs fie ca este vorba despre o constructie la rosu sau la cheie. Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, si tot ce tine de realizarea unei constructii. Efectuam lucrari in toata tara!!!
Cu respect si stima,
Echipa „CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de constructii;termoizolatii,hidroizolatii,case la rosu/cheie,instalatii electrice/sanitare etc.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.

Buna ziua.Ca raspuns la cererea dvs. de oferta , ne face o deosebita placere de a va putea face o oferta pentru executia instalatiior sanitare,termice si electrice sau partial privitor la proiectul dvs. P+1 care doriti sa demareze in com.Berceni incepand cu luna martie a acestui an.
Fiind partener Romstal , consider ca este normal ca oferta pe care vrem sa o facem catre dvs.sa fie in avantajul si beneficiul dvs.
In speranta unei bune colaborari , cu consideratie,
Constantin Cristian
instalatiicomplete@yahoo.com
0726 050 661

Buna ziua,
Noi suntem o echipa din Chitila si am dori sa purtam o discutie si in urma careia sa va facem o oferta corecta.Puteti suna oricand doriti,noi va stam la dispozitie cu deosebita placere,seriozitate si profesionalizm.
Va multumesc,
CU STIMA,TUDOR
TEL 0740189710
EMAIL tudorelstirbug3@gmail.com

Buna ziua manopera este 30 euro mp iar pt materiale trimeteti planurile sau ne putem vedea sau auzi 0768138258

Buna ziua`pt a va face un deviz cu aproximatie va rog sa-mi trimteti planse proiect pe adresa alexxalexx2001@yahoo.com,si va stam la dispozitie,pretul difera in functie de complexitatea lucrarii,incepand de la 28 de euro mp manopera,Multumesc cu stima!

CONSTANTIN GRUP CONSTRUCT

Buna ziua,
Pret estimativ constructie la rosu manopera+materiale 22.000 euro

In speranta unei viitoare colaborari,cu stima Lungu C onstantin
TF.0727306121
E-mail costan1968@@yahoo.es

buna ziua
am construit de 17 ani peste 30 vile la cheie [ ultimele 3 acum un an in Corbeanca]
manopera la rosu este de 100 lei /mp / SC
vlad – 0723 249 738

Buna ziua, daca mai este de actualitate solicitarea d-voastra si doriti oferta de pret va rog sa ne trimiteti copii dupa planurile de executie pe adresa de mail info@amenajari-case.com sau ne putem vedea la locatia d-voastra deoarece avem sediul in Popesti-Leordeni , pentru alte detalii ne puteti contacta la nr de tel 0736916948

Mscconstruct.rp s-a ocupat de construcţiile din zona Bucuresti de mai mulţi ani. Ofertele mscconstruct.rp constau în crearea de proprietăţi rezidenţiale şi comerciale, facilităţi sportive şi de amenajare a teritoriului. Aşteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să vă transformaţi visele şi ideile în realitate

BUNA ZIUA.SUNTEM CONSTRUCTORI CU EXPERIENTA,EXECUTAM LUCRAREA CONFORM PROIECTULUI,AVEM UTILAJE,INGINER CONSTRUCTOR,ASIGURAM PAZA MATERIALELOR IAR PRETUL PENTRU MP LA ROSU ESTE 120 EURO.pentru contact tel 0726072665 adresa de mail trusculeteaurel@yahoo.ro.astept sa ma contactati.cu respect!

Buna ziua…..avem lucrari in derulare in Berceni, precum si peste 20 de locuinte in comuna executate.Suntem interesati de lucrarea dvs., pentru o oferta(in caz ca sunteti interesata)va rugam sa ne contactati la tel. 0728 600 258.

P.s executam doar case la Rosu si avem toata logistica necesara.

Buna ziua suntem o firma din Harghita construim case din lemn si case din caramida.
Seriozitate si cu garantie,avem inginer constructor si arhitect din Bucuresti!Sunati daca aveti intrebari si raspundem cu mare drag! tel; 0744 207 743.

Pretu de manopera incepe de la 30-40 de euro mp,depinde de proiectu dvs.
Daca doriti o oferta de pret trimiteti pe adresa de email:radualin608@yahoo.ro planurile.
Cu stima!
radu gheorghe alin:0763306645

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *