Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa schimb toata mobila dintr-un dormitor. Ce ma sfatuiti?

Am un dormitor de dimensiuni mici: 400 x 300. As dori sa schimb toata mobila, momentan am o canapea, sifonier si un mic birou, dar doresc sa schimb cu un pat gen de mijloc, sa adaug un sifonier culisant, si o noptiera. Oricum ceva nu foarte aglomerat. Am doar o singura fereastra din doua geamuri de dimensiuni mici, de apartament normal. Cum ma sfatuiti sa o mobilez in final camera? Multumesc.


Intrebare de la Stefan, pe adresa redactiei: Doresc sa schimb toata mobila dintr-un dormitor. Ce ma sfatuiti?

6 răspunsuri la “Doresc sa schimb toata mobila dintr-un dormitor. Ce ma sfatuiti?”

Buna seara!

Cred ca un dormitor de 12 metri patrati este suficient de mare pentru un pat de mijloc, un dulap cu usi glisante, o noptiera si chiar si o comoda cu sertare (foarte practica si utile). Ca sa nu para foarte incarcata, v-as sugera sa alegeti o garnitura de mobilier in nuante deschise. Un astfel de set poate fi gasit de-a gata in magazinele de mobila sau in cele de bricolaj sau il puteti realiza la comanda la o firma specializata in productia de mobilier pentru casa.

Daca veti alege sa faceti mobila la comanda, va recomand sa proiectati dulapul pe intreaga inaltime a peretelui, astfel incat sa obtineti cat mai mult spatiu de depozitare.

Te sfatuesc sa optezi pentru mobila cat mai putina , de culoare deschisa , de preferat facuta la comanda ,intr-un atelier specializat .Exclusa aparatura electrica , exceptie facand veiozele .

… asa am facut si eu. Am cumparat un pat de 2,00×1,60m. Am sifonierul pana in tavan plus birou si noptiera. Acum as vrea sa trec din nou la o canapea extensibila plus fotolii. (Patul ocupa prea mult spatiu…tot timpul, nu numai noaptea!)

Aura, patul de mijloc ocupa intr-adevar cam mult spatiu, dar daca dormitorul este folosit doar pe timp de noapte acest lucru nu este o problema. Insa daca este folosit destul de des si ziua (si in calitate de birou, de exemplu), atunci poate deranja. Eu prefer paturile (de mijloc sau de colt), pentru ca o canapea obliga cumva la un efort suplimentar. Adica sa fie stransa in fiecare dimineata. Ori daca n-o strang, atunci de ce sa mai renunt la pat?

si eu sunt de parere ca dormitorul trebuie sa aiba un pat de mijloc…Poti alege un pat de dimensiuni mai mici 1,60×2,00 ca e destul de incapator,deasemenea dulapul cu usi glisante pana in tavan iar in dreptul patului o comoda pe care sa fie asezat TV, binenteles in nuante cat mai deschise pentru a creea efectul de camera spatioasa si luminoasa

Referitor la intrebarea lui Stefan as vrea sa adaug faptul ca eu detin un dormitor nou asa cum isi doreste.Un pat dublu de mijloc, un sifonier cu trei usi culisante si o noptiera.Pentru mine acest mobilier este mult prea voluminos si in acest moment sunt dispusa sa-l vand sau sa vand , macar patul.Daca te intereseaza astept vesti pe adresa de e-mail.multumesc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *