Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Grosime pereti beton pivnita si plasa de buzau armare


Ce grosime trebuie sa aiba betonul turnat la peretii unei pivnite de 3/3 si h de 1,9 m si daca plasa de buzau de 8 e suficienta pentru armare?


Intrebare de la Dorel, pe adresa redactiei: Grosime pereti beton pivnita si plasa de buzau armare.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

antonie gabriel in februarie 26th, 2015

Trebuie turnata baza cu oplasa de buzau(placa de jos,un 12 cm.se infige in betonul proaspat mustati.zidu trebuie sa aiba un 20 de cm largime,cu plaza dubla tinutape pozitie de distantieri.placa de deasupra beciului un 12 cm.daca beciul este sub casa trebuie facuti stalpi culcati din etrieri de 15,..18,la baza jos plus stalpi pe colturi tot din etrieri si fier minim 12.apoi plasa imtre..cu aceeasi distantieri.aceeasi operator trebuie facuta in partea de sus cu grinda de jur imprejur de 16,18 largime si lungi ,cat mai mari,cel putin 35,40.

relu in februarie 26th, 2015

Daca ”pivnita” este sub casa atunci devine subsol si este destul de costisitoare, daca este in afara casei atunci, cu plase de 6 si grosime pereti de 15 cm. este o.k.

Lazar Mihai in februarie 26th, 2015

Buna ziua,
MAI COPII….. VAD CA FACETI O CONFUZIE, ADICA CUM POTI SA SPUI CA PIVNITA E SUBSOL ? PIVNITA E PIVNITA SI SUBSOLUL E ALTCEVA. CE SA INTELEAGA DOMNUL DOREL ?
CU stima pentru domnul care a pus intrebarea

spirache in februarie 26th, 2015

salut are dreptate dl.relu depinde pe pivnita ce vrei sa construiesti(magazie,garaj,etc)nu ca dl.mihai pivnita e pivnita ce e ca la tara in gradina o groapa acu se folosesti orce si ar fi pacat ca deasupra sa folosesti ceva ce pe viitor are sa-ti fie bine,sa fi atent la aerisire cum o lasi si pe pereti din ext.etc.constructor bun dumitru.spirea@gmail.com

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii