Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Mobilier imbracat cu blana si lana, trend in designul interior

scaun blana


Lana si blana colorata nu sunt doar pentru podium, ci sunt folosite din ce in ce mai mult si in designul interior. Arhitectul si designerul italian Antonia Citterio a pornit trendul tapiteriei cu blana pentru elegantul fotoliu JJ al casei B & B Italia, lansat in 2008. Dar si fratii Campana au urmat rapid tendintele, cu o canapea rafinata Cipria pentru marca de mobilier Edra.

Italienii de la Minotti au imbratisat ideea in stilul lor tipic sofisticat cu piele si blana conceput pentru scaunul Cortina si fotoliul Prince.

Extrem de moale si oferind un stil boho chic, lana mongola este foarte sic atunci cand este suprapusa cu metalul. Fie in culoare alba sau colorata artificial, lana debordeaza confortul suprem.

Mai multe idei si imagini in marcadelux.ro

6 răspunsuri la “Mobilier imbracat cu blana si lana, trend in designul interior”

Mie personal mi se pare o extravaganta prea mare si nici utilitatea unor astfel de corpuri de mobilier nu o vad…
Eu tocmai ce am primit o lucrare comandata la mobilakoncept.ro si cautam niste fotolii/canapele sa se potriveasca dar cred c-o sa raman la cele ”clasice” fara blanuri :))

Sunt frumoase aranjamente din lână/blană, dar cred ce e mult strică. Mai bine puţin şi bun.

Mie mi se pare ca ar fi ceva foarte confortabil, iarna. Hmm, caldura, moliciune, rasfat! Si animalutele de casa ar fi in culmea fericirii! De stapani, ce sa mai zic? Ce si-ar mai putea dori, decat cu un ceai aromat si o carte in timp ce la fereastra, viscolul se tanguie istorisind povesti numai de el stiute.

Cred ca sunt foarte calduroase. Cred de asemenea ca sunt si foarte greu de asortat cu alte piese de mobilier, motiv pentru care presupun ca trebuie chemat si un designer interior pentru armonizarea obiectelor din incaperi.

Nu stiu cat de dificil sunt de asortat (depinde de viziunea si gustul fiecarui om in parte), dar cred ca sunt foarte greu de intretinut. Ma intreb cum se curata si se improspateaza o astfel de piesa de mobilier.

Asemenea obiect de mobilier iti poate schimba tot living-ul. Mi-am cumparat de curand un asemenea fotoliu, mai precis acum 3 luni jumatate. Este destul de ok, il poti combina cu orice si imi place sa-l mut in fiecare saptamana in alt colt al camerei

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *