Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

O centrala Viessmann care poate incalzi 1000 mc poate dauna unei case de 500 mc?


Doresc si eu un raspuns la urmatoarea situatie: o centrala termica pe lemne Viessmann de 60 kv poate cauza daune instalatiei de incalzire (calorifere, tevi, etc.), volumul de incalzire fiind de 500 m.c., in loc de 1000 m.c. cat poate incalzi aceasta centrala de 60 kv? Mentionez ca am un duplex si vreau sa incalzesc numai jumatate din volum (500 m.c.), urmand ca cealalta jumatate sa fie incalzita in viitor cand voi extinde reteaua de incalzire si in aceasta jumatate. Va multumesc!


Intrebare de la Ilie, pe adresa redactiei: O centrala Viessmann care poate incalzi 1000 mc poate dauna unei case de 500 mc?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

GRIGUTA in februarie 3rd, 2015

Nu i se intampla nimic, si familia mea este intr-o situatie asemenatoare si e confort termic foarte bun, centrala nu sufera, cupleaza mai rar , atata tot.

dan in februarie 3rd, 2015

La 60KV o sa iti arda toate aparatele din casa. Ele sunt proiectate pentru maxim 250 Volti.

Dragos in februarie 6th, 2015

Avand in vedere ca se considera un necesar de cca 50w/mc, iar in camerele de pe colt sau bai se pun 60-75w/mc o centrala de 60kw nu e la limita pentru 1000mc?

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii