Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte pentru constructie casa BCA, structura beton, in Ilfov

Doresc sa constuiesc o casa cu o suprafata de 120 mp cu structura de beton si zidarie din BCA. Constructia se va face in comuna Berceni, judet Ilfov. Imi puteti face oferta pentru mana de lucru dar cu materialele mele? Multumesc.


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Oferte pentru constructie casa BCA, structura beton, in Ilfov.

15 răspunsuri la “Oferte pentru constructie casa BCA, structura beton, in Ilfov”

Buna ziua.Ca urmare a cererii de oferta solicitata de dvs.ne-ar face o deosebita placere sa va trimitem oferta noastra privind executia instalatiilor sanitare,termice si electrice sau partiale privitoare la proiectul dvs. de constructie.Dorim sa mentionam ca suntem parteneri Romstal ceea ce ne obliga ca oferta pe care va vom face sa fie cat se poate de mult in avantajul dumneavoastra.
In cazul in care credeti ca colaborarea noastra este posibila,va asteptam sa ne contactati pe adresa de mail instalatiicomplete@yahoo.com sau la telefon 0726.050661.

Va trimitem o oferta de pret numai in urma analizei proiectului dvs. Trimiteti-ne proiectul la office@constructii-tsc.ro si va vom comunica oferta de pret detaliata cu termene de realizare si de plata.
Cu rol informativ tarifele practicate de catre firma noastra se situeaza intre 40 – 60 euro/mp construit. Executam doar proiecte autorizate la care oferim garantie.

Buna seara,

Daca doriti o oferta infrmativa pretul poate fi intre 135-150 euro/mp.Daca va doriti o colaborare eficienta tratata cu profesionalism si raspundere astept planurile dumneavoastra pe e-mail ungherea@yahoo.com.

cu stima,
CRISTIAN

Buna ziua,
Pentru o oferta corecta la zilele noastre,va rog sa ma sunati si sa avem o discutie(nu dam preturi pe sait),sau sa mi trimiteti schita proiectului pe email,acolo sa va lasati si nr de tel sa putem sa va contactam ulterior
VA MULTUMESC,
CU STIMA SI RESPECT,TUDOR
TEL 0740189710
EMAIL-tudorelstirbug3@gmail.com

Buna ziua,
pentru o oferta avantajoasa si negociabila contactati-ma la nr de tel 0784703729

Buna ziua,
In general ofertele le facem in functie de plan si proiectul casei,un pret exact si corect este de 25 euro mp construibil la rosu,dar pretul poate sa creasca sau sa scada in acelasi timp in functie de gradul de finisare.Va rog trimite-ti proiectul casei pe email-ul nostru mihaialexandrufogor@yahoo.com ca sa va putem face un pret final sau contactati-ma la nr de tel 0765561616. Va multumesc,mult respect!

daca casa nu are etaj sau mansarda pretu este de 3200 eur la rosu alin dinca dambovita 0722681739

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *